Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Liviu și Andrei, show de zile mari transformați în Alex Velea și Smiley

În a doua ediție a sezonului 16 al emisiunii “Te cunosc de undeva” urcă pe scenă Liviu și Andrei, cu piesa “Am bani de dat, am datorii la stat”, transformați în Alex Velea și Smiley.

liviu si andrei te cunosc de undeva alex velea si smiley Galerie
Te cunosc de undeva, 13 februarie. Liviu și Andrei | antena 1

Cuplul care s-a refăcut la sfârșitul ediției de săptămâna trecută este clasicul duet format din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Piesa pe care o vor interpreta în această seară li se potrivește perfect în viața de zi cu zi.

Ei vor interpreta “Am bani de dat, am datorii la stat”, transformați în Alex Velea și Smiley.

“Eu vreau să plec din această emisiune, îmi doresc. Am vorbit cu șefii, am vorbit cu toată lumea. Toată lumea râde când eu spun ceva”, a spus revoltat Liviu Vârciu.

Liviu a povestit că el a luat Covid chiar când a apărut vaccinul.

Liviu nu e complet refăcut după lupta cu Covid

“Acum, și după Covid, eu o să dansez de o să înnebunesc sau veniți cu o găleată de apă să aruncați pe mine, ca să nu leșin”, spune artistul la repetiții.

Artistul care s-a vindecat recent de Covid a mărturisit că cele două săptămâni de izolare au fost singurele în care se bucura dimineața când se trezea, știind că încet-încer reușește să depășească boala.

“Mi se pare foarte grea piesa cântată live”, a spus Ozana Barabancea la repetiții.

Chiar dacă le-a fost greu să lucreze la această piesă pentru că Liviu s-a recuperat de curând, cuplul artistic a făcut un show de excepție.

Liviu și Andrei au fost o explozie de energie, făcând până și juriul să danseze.

Deși sunt clasați la acest moment pe ultimul loc, Liviu a spus că știe că ei se vor ridica și oricum lumea îi ține minte pe cei care se alfă pr primul loc și pe ultimul loc, așa că nu își face griji.

Reacția lui Liviu și Andrei când le-au văzut pe Ana și Raluka

Când cei doi concurenți le-au văzut pe Ana și Raluka la canapea, au simțit cum dorința de răzbunare crește, dar le-au Salutat:

“Aa Cheeky Girls!”, a spus Andrei.

Citește și: Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții răvășitoare în prima gală „Te cunosc de undeva” 2021! Ce ținute au ales

“Grea piesă, aparent ușoară, dar cum ați țopăit voi aici (…) mai ales tu, Liviu. Te felicit pentru că nu mă așteptam să o duci până la capăt”, a spus Ozana Barabancea despre momentul lor.

“Erați drăguți așa combinați, dar așa separat, masculin cu feminin, sunteți fabuloși. (…) A fost bine, a fost energie, ați sărit în sus”, a declarat Andreea Bălan.

“Dinamici cum vă știm, talentați cum vă știm, nici n-am ce să zic”, a adăugat Cristi Iacob.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, magie curată în ritm de musical

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Ana și Raluka, show incendiar “care merită toți banii”, transformate în Cardi B ... Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, artiștii de excepție transformați în ABBA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x