Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Mirela Vaida, momentul emoționant din filmul Les Miserables

În gala 6 a emisunii Te cunosc de undeva!, Mirela Vaida aduce emoție cu partea interpretată din filmul Les Miserable, uimindu-i pe jurați

mirela vaida te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Mirela Vaida | antena 1

Partitura dificilă și celebră din filmul Les Miserables a necesitat o muncă extrem de grea pentru Mirela Vaida, dar artista nu s-a lăsat mai prejos.

Ea a avut de invățat varianta din concert, nu cea din film și deși nu i-a fost ușor, Mirela a știut că se poate baza pe talentul și răbdarea ce o definesc.

Momentul emoționant al concurentei Mirela Vaida

“Numai când rostesc titlul și deja mă apucă plânsul”, mărturisește Mirela Vaida la repetiții.

“Asta e o melodie foarte sinceră. (…) Asta nu e o lecție, asta e cât ai tu și cât vrei să ne dai și nou”, îi explică Cristi Iacob la repetiții concurentei.

“Este ca o confesare, ca o spovedanie”, adaugă Ozana Barabancea.

Citește și: Ana Baniciu și Raluka sunt câștigătoarele „Te cunosc de undeva” din 6 martie 2021

“Este o durere sfâșietoare a unei femei care a fost bogată și care a dus o viață plină de și în huzur, care dintr-o dată trăiește clipe mizerabile cu adevărat”, mai spune Ozana.

“Tu vorbești pentru toate fetele care au fost în situația asta”, spune Cristi Iacob la repetiții.

Având de interpretat o piesă extrem de sensibilă, Mirela nu și-a putut ține în frâu emoțiile.

“Cântă-ți-o ție pentru toate durerile pe care le-ai avut vreodată sau dorințele, sau visele”, o sfătuiește Cristi Iacob pe Mirela Vaida.

Concurenta a trebuit să scoată la iveală fragilitatea și sensibilitatea ei.

“Îmi este frică că Mirela ar putea să cânte ca ea”, a mai adăugat Ozana Barabancea în culise.

Chiar dacă nu a avut de pregătit o coregrafie, Mirela a avut de cântat o piesă extrem de dificilă, care i-a acaparat toată atenția.

Ea a pășit pe scenă plină de emoții, dar și-a pus toată durerea în interpretarea acestei piese. Complet schimbată, Mirela Vaida a pus în scenă un spectacol de musical extraordinar. Cu o voce excepțională, printre suspine, Mirela a susținut piesa cu timbrul ei minunat.

Jurizare Mirela Vaida

Emoționați și ei până la lacrimi, jurații au trăit momentul de excepție de pe scenă, alături de Mirela Vaida.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Radu Ștefan Bănică, o Rihanna veritabilă: „M-a uluit”

“Această piesă este una dintre favoritele mele (…) și te felicit pentru cum ai vorbat această piesă, pentru sensibilitate. (…) Sunt foarte încântată că exiști”, spune Ozana Barabancea.

“Ai adus sufletul tău, Mirela. Les Mirelable. Își mulțumesc”, spune Cristi Iacob despre momentul Mirelei Vaida.

“Ai fost minunată!”, a adăugat Aurelian Temișan.

“N-a fost coregrafie, dar a fost sensibilitate, emoție, ai transmis cu carul, ai pus sufletul tău aici”, a completat Andreea Bălan.

Liviu Vârciu nu s-a putut abține să nu facă o glumă pe seama Mirelei, referindu-se la originile ei: "Eu nu am văzut pește să nu-i placă în apă și moldoveancă să nu plângă la comandă".

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Radu Ștefan Bănică, travesti excepțional în Kate Hudson... Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, moment plin de energie redat din filmul Mary Pop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x