Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 20 aprilie 2024. Connect-R și Shift, moment nostalgic emoționant marca Ștefan Bănică și Ileana Sărăroiu

Connect-R și Shift s-au transformat în Ștefan Bănică și Ileana Sărăroiu în a zecea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20. Cei doi au surprins cu momentul pus în scenă și au stârnit nostalgie.

imagine cu connect-r si shift la te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
Connect-R și Shift s-au transformat în Ștefan Bănică și Ileana Sărăroiu la Te cunosc de undeva! sezonul 20 | Antena 1

Connect-R și Shift nu au avut o misiune ușoară în cea de-a zecea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 20 aprilie 2024. Concurenții au intrat în pielea a doi titani ai divertismentului românesc, Ștefan Bănică și Ileana Sărăroiu.

Connect-R și Shift s-au transformat în Ștefan Bănică și Ileana Sărăroiu în a zecea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20

Connect-R și Shift au reușit să îi emoționeze pe toți cei din platou cu atmosfera pe care au recreat-o. Transformați în Ștefan Bănică și Ileana Sărăroiu, cei doi au trezit nostalgia în sufletele juraților, unii dintre ei având ocazia să îi cunoscă în persoană pe coloșii din referință.

Concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 20 au surprins încă de când au intrat pe scenă, însă primele acorduri ale lui Shift, tranformat în Ileana Sărăroiu, i-au făcut pe colegii de canapea să izbucnească în aplauze.

Nici Connect-R nu s-a lăsat mai prejos și a uimit în pielea lui Ștefan Bănică. „Cântă ca ei, cântă ca ei!” a spus Ozana Barabancea, extrem de impresionato, chiar în timpul momentului din a zecea ediție.

Jurizare Connect-R și Shift la Te cunosc de undeva! 20 aprilie 2024

,,Dincolo de toate tehnicalitățile și de detalii, interpretarea voastră a fost într-un fel! Doamne, cum a sunat! Cum a sunat! Ați fost geniali în interpretare, amândoi!”, le-a transmis Mihai Petre celor doi artiști.

Andreea Bălan, la rândul ei, a apreciat din plin momentul pus în scenă: ,,Ați fost absolut minunați! Ați avut carismă, a existat comunicare între voi, mi-a plăcut și atenția pe care ați acordat-o detaliilor!”.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 20 aprilie 2024. Jo și Liviu Teodorescu au cântat în finlandeză, transformați în Erika Vikman și Kä... Te cunosc de undeva! 20 aprilie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment amuzant în chineză. Cum au arătat pe scen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x