Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Evoluție senzațională! Toto Dumitrescu se transformă în Carla's Dreams

Toto Dumitrescu se adaptează în orice situație și face show de fiecare dată la "Te cunosc de undeva!". Tânărul a lăsat inhibițiile și a interpretat perfect piesa "Seară de Seară" a lui Carla's Dreams.

Evoluție senzațională! Toto Dumitrescu se transformă în Carla's Dreams

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Toto Dumitrescu surprinde încă odată cu evoluția lui excepțională de pe scena "Te cunosc de undeva!". Tânărul este făcut pentru muzică și a face spectacol cu talentul lui inedit.

Carla's Dreams este un personaj câștigător, dacă știi cum să îl interpretezi, iar Toto i-a surpins pe jurați cu atitudinea și transformarea lui.

"Carla's Dreams nu spune trei vorbe și cinci rime tâmpite. El are o lejeritate, dar una activă. Este un personaj câștigător și imporvizează des pe scenă", l-a atenționat Cristi Iacob pe Toto în culise.

Citește și: Toto Dumitrescu, mai lasciv ca niciodată, la „Te cunosc de undeva”! „A fost un moment foarte erotic”

Toto Dumitrescu, schimbare spectaculoasă în Carla's Dreams la "Te cunosc de undeva!"

Momentul tânărului a fost unul de-a dreptul minunat, a interpretat piesa "Seară de Seară" într-un mod inedit și plin de emoții.

"Ai început cu un accent moldovenesc, însă l-ai pierdut pe parcurs. Acesta este detaliul pe care eu l-am observat", a mărturisit Cristi Iacob.

Citește și: Toto Dumitrescu se transformă în Frank Sinatra, la Te cunosc de undeva!​

Toto Dumitrescu a fost pe placul Andreei Bălan și a primit foarte multe laude din parte acesteia, dar și din partea Ozanei Barabancea.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Video