Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Reacția colegilor când l-au văzut pe Liviu Vârciu transformat complet în Joe Cocker

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au luat cu asalt scena din această ediție și au impresionat cu momentul lor de senzație. Însă, transformarea de care au parte i-a amuzat teribil de mult, chiar înainte de a intra pe scenă.

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Reacția colegilor când l-au văzut pe Liviu Vârciu transformat complet în Joe Cocker Galerie
Liviu Vârciu | Antena 1

În a opta ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au avut o provocare uriașă, să se transforme în Joe Cocker și Tom Jones.

Deși cei mai muți nu au crezut că vor putea face față celor două persoanje și interpretării muzicale, cei doi artiști au suprins tot platoul. Momentul a avut un decor de excepție, alături de baletul emisiunii, iar cei doi interpreți au transmis o energie fenomenală.

La machiaj, transformarea lor i-a amuzat pe toți colegii și inclusiv pe ei: "Ce față are Vârciu", spune Mirela Vaida râzând.

"Nu pot să vorbesc cu toți începătorii, care apar pentru prima dată la Tv și vor să se tragă de șireturi cu mine", spune în spirit de glumă Liviu Vârciu, la replica Mirelei.

Liviu și Andrei au mai îmbătrânit cu vreo 20 de ani pentru a intrepreta piesa aceasta, fapt care le-a adus zâmbetul pe buze colegilor de scenă.

Citeește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Mirela Vaida se transformă în Zinaida Julea - "Asta-i nuntă de boieri"

Cei doi artiști au reușit să creeze atmosfera unei seri de concert, pe marile scene. Dezinvolți, joviali și plin de șarm, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au reușit să îi aducă în platoul marilor transformări pe doi mari artiști recunoscuți la nivel mondial, Joe Cocker și Tom Jones.

Așa cum ne-au obișnuit, cu o fuziune evidentă a celor doi, artiștii au reușit să creeze atmosfera de pe marile scene unde interpretau Joe Cocker și Tom Jones. Profesioniști și plini de încredere, piesa "You can leave your hat on" a prins contur sub vocile și mișcările teatrale ale cântăreților și ale bandului.

Vezi momentul lui Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu >>> AICI

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Mirela Vaida a încins petrecerea cu "Asta-i nuntă de boieri", melodie per... Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Mirela Vaida a câștigat a opta ediție a sezonului 16 ”Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x