Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, de nerecunoscut ca Joe Cocker și Tom Jones

În a opta ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Joe Cocker și Tom Jones și cântă piesa "You can leave your hat on".

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, de nerecunoscut ca Joe Cocker și Tom Jones Galerie
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Joe Cocker și Tom Jones | Antena 1

Cei doi artiști au reușit să creeze atmosfera unei seri de concert, pe marile scene. Dezinvolți, joviali și plin de șarm, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au reușit să îi aducă în platoul marilor transformări pe doi mari artiști recunoscuți la nivel mondial, Joe Cocker și Tom Jones.

Deși cei mai muți nu au crezut că vor putea face față celor două persoanje și interpretării muzicale, cei doi artiști au suprins tot platoul. Momentul a avut un decor de excepție, alături de baletul emisiunii, iar cei doi interpreți au transmis o energie fenomenală.

Cei doi parteneri de scenă au intrat în pielea personajelor și s-au descurcat de minune!

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Lara Fabian - "Caruso", la Te cunosc de undeva!

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, show de excepție: "Nu degeaba vă iubește o țară întreagă"

Așa cum ne-au obișnuit, cu o fuziune evidentă a celor doi, artiștii au reușit să creeze atmosfera de pe marile scene unde interpretau Joe Cocker și Tom Jones. Dezinvolți și plini de șarm, piesa "You can leave your hat on" a prins contur sub vocile și mișcările teatrale ale cântăreților și ale bandului.

Într-un decor parcă desprins din filme, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au reușit să ridice juriul în picioare cu prestația artistică pe care au avut-o.

"Sunteți extrordinari! Nu degeaba vă iubește o țară întreagă și dincolo de ea", le spune celor doi concurenți Aurelian Temișan.

Ozana Brabancea a fost impresionată de prestația lor și a spus că cei doi merită să primească din partea ei nu 12 puncte, ci 13!

Cei doi s-au descurcat foarte bine și la coregrafie. Au reușit să intre perfect în pielea celor doi artiști internaționali: "Coregrafia a fost wow! Bestială!", spune Andreea Bălan, plăcut surprinsă și de băieți, dar și de balet.

Concurenții au intrat pe scena "Te cunosc de undeva!" cu foarte multă energie și voie bună, iar totul a devenit rapid un spectacol memorabil.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au primit o avalanșă de aplauze la final din partea juraților, semn că au făcut show în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Radu Ştefan Bănică se transformă în Bruno Mars - "Treasure", la Te cunosc de undeva!

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului, motiv pentru care concurenții sunt foarte atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan sunt exigenți pe alocuri pentru că vor prestații excelente.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 pot vedea în această seară, într-o nouă ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!".

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Cristina Vasiu a adus lacrimi în ochii juriului după transformarea în Lara Fabian... Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Ana Baniciu și Raluka, sexy în postura lui Beyonce. Cele două au impresionat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x