Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Ana Baniciu și Raluka, moment unic pe scenă, transformate în Romica Puceanu și Gabi Luncă

În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Ana Baniciu și Raluka se transformă în Romica Puceanu și Gabi Luncă, interpretând piesa "Saraiman".

Ana Baniciu și Raluka pe scena Te cunosc de undeva Galerie
În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Ana Baniciu și Raluka se transformă în Romica Puceanu și Gabi Luncă | Antena 1

Ana Baniciu și Raluka au primit o provocare de proporții mari din partea lui Ruli. Concurentele s-au transformat în două mari doamne ale muzicii lăutărești, iar pentru a ieși un moment pe placul tuturor au avut de repetat foarte mult.

Cele două au avut de pus în scenă un spectacol de-a dreptul unic, pentru că Romica Puceanu și Gabi Luncă nu au cântat niciodată împreună.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Ana Baniciu și Raluka, transformate în gemenele Cheeky Girls, fac furori pe tocuri uriașe

"Ce e frumos aici la "Te cunosc de undeva!" este faptul că iar mai avem un duet care nu s-a petrecut niciodată. Grație acestei emisiuni le aveți pe amândouă ca bonus, dragii mei", a spus Cristi Iacob despre surprizele neașteptate ale show-ului.

Ana Baniciu și Raluka, transformarea la care colegii au reacționat imediat

Apariția concurentelor pe scena "Te cunosc de undeva!" a adus zâmbete pe fețele tuturor, iar ținutele lor au atras toată atenția. Jurații au savurat din plin momentul celor două și nu și-au putut lua ochii de la ele.

Ana Baniciu și Raluka au făcut furori cu piesa "Saraiman", iar colegii s-au lăsat plăcut surprinși de transformarea lor. Mai mult decât atât, Adriana Trandafir le-a oferit câte o floare celor două concurente.

"Ce ai făcut, Beyonce? Ai obturat tot clanul Kardashian. Deci la cum arăți acum e belea! Sunteți senzație ca atitudine.", a spus Aurelian Temișan.

Replica juratului nu a rămas necompletată de Liviu Vârciu, care a simțit nevoia să își spună părerea: "Acum e o mare minotarură"

"Vai de mine! Cred că v-ați distrat copios, se vede că v-ați bucurat, mai ales de noul vostru look. Orice ați face sunteți tot frumoase.", a spus Cristi Iacob.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Ana Baniciu și Raluka, transformate în What's Up & Andra, au făcut un moment ireproșabil

Odată cu ieșirea din scenă a celor două concurente, Pepe nu s-a putut abține și le-a oferit o replică savuroasă: "Sunteți frumoase și grase"

"Am zis că e minotaur Raluka, iar la Ana nu știma unde e cocoașa", a mai spus Liviu Vârciu în culise.

"La estetică au nota 10", a mai completat Andrei Ștefănescu.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Emilia Popescu a făcut un moment de neuitat, transformată în Tamara Buciuceanu... Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Cristina Vasiu, moment de excepție, transformată în Dan Spătaru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x