Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Ana Baniciu și Raluka, transformate în What's Up & Andra, au făcut un moment ireproșabil

În ediția XII a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Ana Baniciu și Raluka s-au transformat în What`s p & Andra, iar piesa pe care au interpretat-o a fost "K la meteo".

Ana Baniciu și Raluka s-au transformat în What's Up & Andra în gala muzicii de top TCDU

Antena 1

Ana Baniciu și Raluka s-au pregătiti în amănunt pentru gala cu numărul XII din sezonul al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!". Acestea au venit puse să facă furori pe scenă și să lase pe toată lumea cu gura căscată.

Cele două au repetat piesa "K la meteo" și le-a ieșit foarte bine încă de la prima încercare.

Ozana Barabancea a fost cea care le-a sfătuit pe concurente, însă nu a pus prea mult accent pe melodia lor pentru că s-au descurcat de minune la repetiții.
"Sunt convinsă că o să le iasă. După furtună o să iasă curcubeul", a spus jurata în culisele show-ului.

Ana Baniciu și Raluka, moment ireproșabil pe scena "Te cunosc de undeva!"

Cele două concurente au pășit timid pe scenă, însă au făcut un moment ireproșabil cu vocea lor remarcabilă. Acestea au intrat perfect în pielea personajelor și au reușit să îi impresioneze pe jurați.

Jurații au avut numai lucruri bune de zis despre prestația celor două. Prima care a luat cuvântul a fost Ozana Barabance: "Frumos momentul, frumoasă vocea, greu pentru tine Ana, frumos pentru tine Raluka. Ți-a plăcut personajul, mi-ai spus că de mică visai la Andra, dar Ana a fost un pic chinuită de ruletă în această seară."

Citește și: Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Momente din culisele Serii de dans de la Te cunosc de undeva! Ce discuții s-au purtat

Aurelian Temișan au ținut neapărat să le felicite pe concurente și să le mărturisească că a fost un moment emiționant.

Cristi Iacob le-a mulțumit pentru tot ce au făcut pe scenă în ediția VII a sezonului XVI: "Amândouă faceți lucrurile să fie frumoase."

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Citește și: Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Ana Baniciu și Raluka se transformă în Lady Gaga & Ariana Grande - Rain on me

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Ultimele știri