Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Emilia Popescu a făcut un moment de neuitat, transformată în Tamara Buciuceanu

În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Emilia Popescu s-a transformat în Tamara Buciuceanu și a interpretat piesa "Chiriţa".

În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Emilia Popescu s-a transformat în Tamara Buciuceanu

Antena 1

Emilia Popescu a fost extrem de entuziasmată atunci când Ruli a luat decizia de a îi oferi o transformare spectaculoasă. Tamara Buciuceanu este un personaj pe care concurenta îl îndrăgește extrem de mult și i se potrivește de minune

De asemenea, momentul său a oferit publicului un moment plin de energie și de bună dispoziție. Concurenta a reușit perfect să intre în pielea personajului și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Emilia Popescu, momentul care i-a ridicat pe concurenți în picioare

Chirița a sosit cu trenul în platoul de la "Te cunosc de undeva!" și a luat cu asalt scena. Încă de când a urcat pe scenă, Emilia Popescu și-a făcut o apariție uluitoare, însă întregul său moment i-a impresionat peste măsură pe colegii săi de la canapea, care s-au ridicat și au aplaudat-o furtunos.

Mai mult decât atât, Cosmin Seleși a făcut un gest de-a dreptul savuros. Prezentatorul TV s-a pus în genuchi lângă șină pentru a asculta cum "vine" trenul, iar replica lui a făcut pe toată lumea să râdă în hohote: „Vine audiența

Jurații nu s-au putut abține și i-au oferit concurentei laude pentru spectacolul pe care a reușit să îl facă.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Emilia Popescu, de nerecunoscut, deghizată în Carla’s Dreams. Duetul anului cu Vali Vijelie

"Cât de frumos ai transformat vocea ta în vocea ei. Este un rol foarte greu să o imiți pe Tamara Buciuceanu. Excepțională!", i-a spus Ozana Barabancea.

"În sfârșit dansăm. A fost bine, am savurat emoția, am avut și sincron, am și dansat, ai fost unu la unu cu personajul. Ești minunată și mă bucur foarte mult că ai avut acest personaj. Bravo!", a mai dezvăluit și Andreea Bălan.

În culise, Emilia Popescu a mărturisit faptul că personajul a fost unul pe gusturile sale și că s-a simțit foarte bine să o interpreteze pe Tamara Buciuceanu.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Emilia Popescu, transformată în Inner Circle, surprinde pe toată lumea cu vocea ei

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Ultimele știri