Antena Căutare

Andreea Bălan este însărcinată din nou! Cum a reușit să ascundă burtica atâta timp? ”Cariera vine și pleacă, important în viață este să facem copii”

Bucurie mare în familia Andreei Bălan! Jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” a făcut marele anunț: Ella Maya va fi surioară! Artista radiază pe coperta unei reviste, alături de familia ei!

Bucurie mare în familia Andreei Bălan! Jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” a făcut marele anunț: Ella Maya va fi surioară! Artista radiază pe coperta unei reviste, alături de familia ei!

Ella deja i-a schimbat radical viaţa Andreei Bălan. Jurata ”Te cunosc de undeva!” a declarat cu câteva luni în urmă că îşi mai doreşte un frăţior sau o surioară pentru micuţa ei.

„Un copil in viata cuiva aduce numai bucurie, iar eu dintodeauna mi-am dorit 2 copii. Visele devin realitate atunci cand crezi cu ardoare si pui pasiune si iubire”, a scris artista, pe pagina personală de Facebook.

Acum, Andreea Bălan este fericită pentru că visul i s-a împlinit. Este însărcinată cu al doilea copil şi a reuşit să ţină ascunsă sarcina timp de 5 luni. Dacă privim cu atenţie imaginile cu ea, ne dăm seama că nici nu i-a fost prea greu, pentru că burtica abia se observă.

„Ella se joacă un pic şi apoi vrea companie, vrea o fetiţă, un băieţel, să se joace, nu poate să se joace singură, aşa că aştept oameni cu copii la mine. Ne mai dorim şi un., dar până creşte frăţiorul, surioara, îţi dai seama, trebuie să mai aşteptăm”, spunea Andreea Bălan, la ”Xtra Night Show”, în urmă cu câteva săptămâni.

Andreea Bălan și George Burcea sunt în culmea fericirii! Acum aşteptăm o altă veste, anume sexul copilului şi îi ţinem pumnii Andreei să facă un băieţel, ca să aibă o pereche frumoasă!

sursa: antenastars.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x