Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!", lider incontestabil de audienţă! Două milioane de telespectatori au urmărit show-ul transformărilor

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", cu cea de-a doua editie din cel de-al saptelea sezon al transformarilor spectaculoase, a fost sambata seara lider de audienta la nivelul publicului national si la nivelul celui din mediul urban.

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", cu cea de-a doua editie din cel de-al saptelea sezon al transformarilor spectaculoase, a fost sambata seara lider de audienta la nivelul publicului national si la nivelul celui din mediul urban.

Editia care a desemnat-o castigatoare pe Oana Sirbu, cu o transformare in Marina Voica, a adunat in fata micilor ecrane 1.877.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 21.41.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune si a a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.28 - 23.53) o audienta medie de 9,7 puncte de rating si 20,2 % cota de piata, in timp ce Pro TV inregistra 6,7 puncte de rating si o cota de piata de 14 %.

De asemenea, la nivelul publicului din toata tara, Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,3 puncte de rating si o cota de piata de 17 %, in timp ce urmatorul clasat, PRO TV, obtine 7,6 puncte de rating si 15,5 % cota de piata.

Sâmbata seara, la Antena 1, Daniel Iordăchioae a cantat pentru prima oară în travesti. Cu bucle lungi și blonde, bluză vaporoasă și tocuri de 10 cm, Daniel Iordăchioae a fost, pentru câteva ore, Celine Dion. Alina Eremia a fost energicul interpret de muzica populară Benone Sinulescu, surorile Denisa și Raluca Tănase de la Bambi s-au transformat în colegii lor Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru, in timp ce aceștia din urmă i-au imitat pe Smiley și Uzzi.

Lidia Buble a intrat în pielea Rihannei, artista ei preferată, Liviu Vârciu a cantat “Just a gigolo”, transformat în multicolorul David Lee Roth, iar Cezar Ouatu a devenit Mark Knopfler, solistul trupei Dire Straits. Castigatoarea editiei a fost Oana Sîrbu, cu o transformare remarcabila in Marina Voica.

Sursa: Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All urban si National
Perioada 21 februarie 2015

Oana Sîrbu a câştigat a doua ediţie a noului sezon "Te cunosc de undeva!"... Alina Eremia, schimbare radicală de LOOK! Cum arată acum vedeta de la ”Te cunosc de undeva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x