Antena Căutare

UNU la 1, sezonul 2. Alina Pușcaș și Pepe, dezvăluiri din culisele Te cunsc de undeva! Ce o supără pe prezentatoare

Alina Pușcaș și Pepe, prezentatorii show-ului transformărilor Te cunosc de undeva! au acceptat provocarea de a răspunde întrebărilor show-ului de pe AntenaPlay, UNU la 1.

Colaj cu Alina Pușcaș și Pepe Galerie
Alina Pușcaș și Pepe, prezentatorii de la Te cunosc de undeva!, au participat la show-ul UNU la 1 | Antena 1

Alina Pușcaș și Pepe sunt prezentatorii sezonului 17 de Te cunosc de undeva!. Încă din prima ediție a sezonului, cei doi au dovedit că pot face o echipă extrem de bună când prezintă show-ul. Cei doi au participat la jocurile și au răspuns la întrebările de la show-ul UNU la 1.

Citește și: UNU la 1, sezonul 2. Ce spune Romică Țociu despre colaborarea cu Carmen Chindriș de la Te cunosc de undeva!

La ce jocuri au participat Alina Pușcaș și Pepe la show-ul UNU la 1

Printre jocurile la care au participat cei doi în cadrul show-ului de pe AntenaPlay s-a numărat jocul Hug/Marry/Kill, unde cei doi prezentatori au avut de ales între 3 persoane de la Te cunosc de undeva!. Astfel, Pepe a decis să o „ucidă” pe Andreeea Bălan, „să o îmbrățișeze pe Ozana Barabancea”, și să se „căsătorească” cu Alina Pușcaș. În același timp, Alina Pușcaș a spus că l-ar „ucide” pe Aurelian Temișan, că l-ar „îmbrățișa” pe Cristi Iacob și s-ar căsători cu Pepe. În acest context, cei doi au glumit că ei doi n-ar putea avea o relație mai mult de cea de amiciție, pentru că sunt amândoi părinți de 3.

Alina Pușcaș este mama a două fete și a unui băiat, iar Pepe are două fiice dintr-o căsnicie anterioară și un băiat pe drum.

„Tu cu 3 copii eu cu 3, venim și noi la un date: o masă de 8”, a glumit Pepe.

„Niciodată. Rămânem prieteni. Tu cu viitoarea ta soție, eu cu soțul meu, cu copiii noștri, lasă, La revedere!”, a glumit și Alina Pușcaș.

Ce o enervează pe Alina Pușcaș la filmările Te cunosc de undeva!

Totodată, Alina Pușcaș a avut de răspuns la întrebarea: „Ce te enervează cel mai tare la filmări?” Prezentatoarea a vorbit despre chestiuni organzatorice dar și despre mâncarea pe care o primește în culise.

„Mă enervează când se întâmplă ceva să iasă un haos total, când se ciondănesc departamentele, când unii au mai multă scenografie și alții n-au deloc și mâncarea. Mâncarea nu e din aia de care ne place nouă în mod special, îți dai seama că ne-ar plăcea și nouă sushi, cu fițe. Trebuie să ne aducem de acasă dacă vrem ceva cu pretenții”, a răspuns Alina Pușcaș la întrebarea ce o enervează cel mai mult la filmări.

Citește și: UNU la 1, sezonul 2. Ionuț Rusu a provocat-o pe Anisia Gafton să spună cine e crush-ul ei celebru: ”Ăsta e bărbatul vieții mele”

UNU la 1, un show exclusiv pe Antena Play

UNU la 1 e show-ul în care vedetele sunt puse față în față și invitate să treacă testul sincerității. În sezonul 2, sunt invitați concurenții de la Te cunosc de Undeva.

Ești curios să afli ce se întâmplă când vedetele din show-ul tău favorit sunt puse față în față, cu o listă de întrebări la mijloc?

Citește și: UNU la 1, sezonul 2. Jazzy Jo și Zarug, mărturisiri neașteptate despre colegii lor de la Te cunosc de undeva! Pe cine simpatizează

Ei bine, în fiecare episod, două vedete își adresează întrebări despre viața lor privată, relații, alegeri personale, preferințe și experiențe.

Hai să vezi cum au răspuns Alina Pușcaș și Pepe la cele mai picante întrebări în episodul UNU la 1 dedicat lor din show-ul Te cunosc de Undeva de pe Antena Play. În secțiunea emisiunii exclusive UNU la 1, veți regăsi mai multe episoade pline de umor cu perechile de la Te cunosc de Undeva!

Sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1,Jazzy Jo, moment extrem de emoţionant pe scena Te cunosc de undeva!: „Sunt în sală păr... Mesaj de “susținere” de la Ionel Tudorache pentru Maria Buză și Paula Chirilă . “Dacă nu cântați așa cum trebuie...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x