Antena Căutare

UNU la 1, sezonul 2. Jazzy Jo și Zarug, mărturisiri neașteptate despre colegii lor de la Te cunosc de undeva! Pe cine simpatizează

Jazzy Jo și Zarug, unul dintre cele mai carismatice și talentate cupluri de la Te cunosc de undeva!, sezonul 17, a acceptat provocarea UNU la 1 și au răspuns la cele mai neașteptate întrebări.

jazzy jo si zarug la unu la 1 Galerie
Jazzy Jo și Zarug, unul dintre cele mai carismatice și talentate cupluri de la Te cunosc de undeva!, sezonul 17, a acceptat provocarea UNU la 1 și au răspuns la cele mai neașteptate întrebări. | Antena 1

Jazzy Jo și Zarug s-au pregătit să răspundă cu haz celor mai îndrăznețe întrebări. La început, cei doi au încercat sp ghicească care sunt top 3 căutări ale românilor atunci când vine vorba de muzică și mai apoi când vine vorba de emisiunea Te cunosc de undeva!

Zarug și Jazzy Jo s-au descurcat destul de bine și au făcut față provocării, dar se pare că Jazzy Jo a nimerit cele mai multe răspunsuri corecte.

Atunci când Jazzy Jo l-a întrebat ce anume crede că oamenii caută despre el, Zarug a zis de Asia Express, faptul că e designer și câte kilograme are.

“Cum să mă supăr pe cineva că îmi spune gras când eu am oglinzi acasă și am și cântar chiar?”, a spus Zarug râzând.

Ce spune Jazzy Jo despre vacanțe și de ce nu îi plac

Cea de-a doua provocare a fost ca cei doi concurenți Te cunosc de undeva! să desemneze o melodie care îl definește pe celălalt. Cei doi s-au distrat cântând.

Jazzy Jo și Zarug au continuat provocarea “Ce-ar fi celălalt dacă ar fi...” atunci când au vorbit despre mâncare, îmbrăcăminte și o băutură preferată.

Citește și: UNU la 1, sezonul 2. Ionuț Rusu a provocat-o pe Anisia Gafton să spună cine e crush-ul ei celebru: ”Ăsta e bărbatul vieții mele”

Când au ajuns la capitolul vacanțe, Zarug a spus despre Jazzy Jo că ea nu știe să ia o pauză.

“Mă stresează rău vacanțele”, a mărturisit artista.

Atreia provocare pentru cei doi concurenți a fost să desemneze juratul lor preferat. Jazzy Jo a ales-o pe Ozana Barabancea, iar Zarug a spus:

“N-am. Îi detest pe toți în mod egal. (…) Sunt pertinenți în cee ace zic”.

Personajul cu care Zarug și Jazzy Jo "s-au tras de șireturi"

Deodată a apărut în platou un personaj îmbrăcat în salopetă de unicorn care le-a dat celor doi concurenți capetele de la niște șireturi și a început să tragă de ele. Zarug și Jazzy Jo se întrebau ce înseamnă asta, iar cineva din spatele camerei le-a spus că s-au tras de șireturi.

Următoarea provocare a fost Hug/ Marry/ Kill, iar cei doi concurenți Te cunosc de undeva trebuiau să aleagă pe cineva pe care ar îmbrățișa, cu care s-ar căsători sau pe care ar omorî. Jazzy Jo a spus că l-ar ucide pe Romică Țociu, s-ar căsători cu Zarug și l-ar îmbrățișa pe Emi. De cealaltă parte, Zarug a spus că s-a însura cu Ilona, pe Anisia ar îmbrățișa-o, iar pe Jazzy Jo ar omorâ-o.

Cei doi concurenți au spus că cel mai enervant lucru la filmări este așteptarea. Cea mai mare provocare pentru Zarug ar fi să interpreteze un personaj sexy feminin.

UNU la 1, un show exclusiv pe Antena Play

UNU la 1 e show-ul în care vedetele sunt puse față în față și invitate să treacă testul sincerității. În sezonul 2, sunt invitați concurenții de la Te cunosc de Undeva.

Ești curios să afli ce se întâmplă când vedetele din show-ul tău favorit sunt puse față în față, cu o listă de întrebări la mijloc?

Ei bine, în fiecare episod, două vedete își adresează întrebări despre viața lor privată, relații, alegeri personale, preferințe și experiențe.

Hai să vezi cum au răspuns Jazzy Jo și Zarug la cele mai picante întrebări în episodul UNU la 1 dedicat lor din show-ul Te cunosc de Undeva de pe Antena Play.

UNU la 1, sezonul 2. Ionuț Rusu a provocat-o pe Anisia Gafton să spună cine e crush-ul ei celebru: ”Ăsta e bărbatul vie... UNU la 1, sezonul 2. Ce spune Romică Țociu despre colaborarea cu Carmen Chindriș de la Te cunosc de undeva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x