Antena Căutare

UNU la 1, sezonul 2. Ce spune Romică Țociu despre colaborarea cu Carmen Chindriș de la Te cunosc de undeva!

Romică Țociu și Carmen Chindriș au participat la show-ul UNU la 1, de pe AntenaPlay, unde au primit mai multe povocări. Cei doi colegi de la Te cunosc de undeva! au vorbit despre colaborarea lor, dar și despre viața personală.

Colaj cu Romică Țociu și Carmen Chindriș Galerie
Romică Țociu și Carmen Chindriș, care formează unul dintre cele 8 cupluri de la Te cunsoc de undeva!, au participat la show-ul UNU la 1 | Antena 1

Romică Țociu și Carmen Chindriș au stat față în față și au trecut testul sincerității, în cadrul show-ului UNU la 1. Cei doi formează unul dintre cele 8 cupluri ale sezonului 17 de Te cunosc de undeva! și pot fi văzuți transformându-se în artiști celebri, în fiecare sâmbătă, de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Invtați la show-ul Unu la 1, Romică Țociu și Carmen Chindriș au creat un moment savuros.

Romică Țociu și Carmen Chindriș au fost puși în situația de a-și adresa unul altuia câte o întrebare: „Întreabă-l pe cel din fața ta ceva ce nu l-ai întrebat niciodată”, a sunat provocarea primită de cei doi.

Astfel, Romică Țociu și-a satisfăcut o curiozitate legată de viața personală a artistei, întrebând-o „De ce nu te-ai măritat până acum? Vreau să aflu că-s prietenul tău!”.

Citește și: Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu se transformă în Nino D'angelo și Brunella Selo și cântă Senza

Cum a răspuns Carmen Chindriș la întrebarea „De ce nu te-ai măritat până acum?”

Carmen Chindriș nu a intrat în amănunte, explicând că este necăsătorită pentru că nu a fost să fie până în acest moment:

„Un om când se mărită sau se însoară i se întâmplă nu caută, nu fuge să caute. Stă și așteaptă”, a răspuns Carmen Chindriș.

„E coadă la tine, sau ai pus frână?”, a întrebat Romică Țociu.

„Ți-am zis. Un om când se căsătorește i se întâmplă”, a conchis Carmen Chindriș promițându-i colegului său că atunci când va fi să fie îl va invita la nuntă.

„Deci nu e căsătorită. Încă n-a venit momentul”, a concluzionat Romică Țociu.

Citește și: Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, rap de zile mari. Cum au cântat Warren G & Sissel, Prince Igor

Ce a răspuns Romică Țociu la întrebarea „Îți pare rău că ai ales să participi la încă o ediție Te cunoc de undeva! cu Carmen Chindriș?

La rândul său, comediantul a fost pus în situața să răspundă la o întrebare adresată de Carmen Chindriș.

„Îți pare rău că ai ales să participi la încă o ediție „Te cunoc de undeva!” cu mine?”, a întrebat Carmen Chindriș.

Romică Țociu a mărturisit că această nouă colaborare a fost o provocare pentru el de care se bucură foarte mult. Concurentul de la Te cunosc de undeva! a amintit de colaborarea sa cu Adriana Trandafir, alături de care a câștigat sezonul 16, spunând că știa că se vor potrivi cu actrița, aflându-se în același domeniu de activitate cu ea.

„Îți dau cuvântul meu de onoare că nu am stat o clipă să mă gândesc. A fost o mare bucurie pentru că chiar voiam să te cunosc și chiar m-am gândit că e o provocare pentru că, cel puțin cu Adriana că până acum n-am avut cuplu, singurul meu cuplu în viața mea a fost cu Cornel, de 32 de ani. Cu Adriana într-o mare măsură am simțit că ne putem pupa, fiind actori amândoi și cunoscându-ne foarte mult. Cu tine nu m-am mai văzut înainte și nu îmi pare rău o clipă. E o mare bucurie să fim împreună”, a spus Romică Țociu.

Citește și: UNU la 1, sezonul 2. Ionuț Rusu a provocat-o pe Anisia Gafton să spună cine e crush-ul ei celebru: ”Ăsta e bărbatul vieții mele”

UNU la 1, un show exclusiv pe Antena Play

UNU la 1 e show-ul în care vedetele sunt puse față în față și invitate să treacă testul sincerității. În sezonul 2, sunt invitați concurenții de la Te cunosc de Undeva.

Ești curios să afli ce se întâmplă când vedetele din show-ul tău favorit sunt puse față în față, cu o listă de întrebări la mijloc?

Citește și: UNU la 1, sezonul 2. Jazzy Jo și Zarug, mărturisiri neașteptate despre colegii lor de la Te cunosc de undeva! Pe cine simpatizează

Ei bine, în fiecare episod, două vedete își adresează întrebări despre viața lor privată, relații, alegeri personale, preferințe și experiențe.

Hai să vezi cum au răspuns Romică Țociu și Carmen Chindriș la cele mai picante întrebări în episodul UNU la 1 dedicat lor din show-ul Te cunosc de Undeva de pe Antena Play. În ssecțiunea emisiunii exclusive UNU la 1, veți regăsi mai multe episoade pline de umor cu perechile de la Te cunosc de Undeva.

UNU la 1, sezonul 2. Jazzy Jo și Zarug, mărturisiri neașteptate despre colegii lor de la Te cunosc de undeva! Pe cine si... Sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1,Jazzy Jo, moment extrem de emoţionant pe scena Te cunosc de undeva!: „Sunt în sală păr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x