Antena Căutare

Farsă de milioane pusă la cale de Buzdugan și Stela Popescu! Cristina Stamate, invitată să devină o capră ”zvăpăiată”

Puși pe șotii ca întotdeauna, Stela Popescu și Daniel Buzdugan s-au aliat în această seară pentru a pune la cale o super farsă pentru celebra actriță Cristina Stamate.

Puși pe șotii ca întotdeauna, Stela Popescu și Daniel Buzdugan s-au aliat în această seară pentru a pune la cale o super farsă pentru celebra actriță Cristina Stamate.

Astfel, Daniel Buzdugan a intrat în pielea unui anumit Georgescu, de la agenția de publicitate Fiasco Media și i-a cerut actriței să apară într-o reclamă la brânză degresată, un spot cu desene animate, în care Cristina Stamate ar trebui să pună vocea unei capre care spune: „Sunt o capră zvăpăiată și dau brânză degresată.”

Care a fost reacția actriței, află mai sus!

Cătălin Moroșanu, cadou inedit din partea unei blonde! A primit un trening pentru că ”așa recunoști un ginere în Moldova... Cătălin Moroșanu, pus pe gânduri de întrebarea unei blonde! Definirea meseriei de ”specialist HR” i-a dat bătăi de cap s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x