Antena Căutare

Surpriză minunată pentru Stela Popescu! Celebra actriță a primit cadou catalogul din clasa a III-a

Momente deosebit de emoționante a trăit în această seară Stela Popescu după ce Cătălin Moroșanu și Daniel Buzdugan au reușit să facă rost de catalogul din clasa a III-a al actriței.

Momente deosebit de emoționante a trăit în această seară Stela Popescu după ce Cătălin Moroșanu și Daniel Buzdugan au reușit să facă rost de catalogul din clasa a III-a al actriței.

După ce a povestit mai multe întâmplări din 1943, anul care i-a marcat copilăria, căci atunci a fugit cu familia ei din Basarabia și s-a stabilit în zona Sibiului, acolo unde a și urmat școala primară, Stela Popescu a avut parte de o surpriză uriașă.

Mai exact, aceasta a primit catalogul din clasa a III-a, unde au putut fi văzute notele mari în dreptul elevei Stelei Popescu, dar și faptul că actrița nu a stat foarte mult la acea școală, pentru că a fost retrasă la scurt timp pentru a pleca la București.

Cătălin Moroșanu, pus pe gânduri de întrebarea unei blonde! Definirea meseriei de ”specialist HR” i-a dat bătăi de cap s... Au fost închiși de o puștoaică de șapte ani! ”De ce este cerul albastru?”, întrebarea la care Stela Popescu, Cătălin Mor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x