Antena Căutare

Au început timid, dar norocul a stat de partea lor. Au căzut în gol și au prins aripi: "Așa să ne țină Dumnezeu"

A fost o "cădere liberă" cu zâmbetul pe buze şi optimismul la purtător. Chiar dacă au pornit mai greu, şansa le-a surâs celor două prietene. Rene şi Dana au recuperat, cu fiecare bilă care a alunecat pe Marele zid.  

A fost o "cădere liberă", cu zâmbetul pe buze şi optimismul la purtător. Chiar dacă au pornit mai greu, şansa le-a surâs celor două prietene. Rene şi Dana au recuperat, cu fiecare bilă care a alunecat pe Marele zid.

"Așa să ne țină Dumnezeu", a fost reacţia doamnelor din platou. Şi chiar aşa a fost. Au avut încredere una în decizia celeilalte şi, se pare, sunt pe drumul cel bun spre... Laponia și Moș Crăciun!

Însă, după cum ne-a demnonstrat, zidul îţi poate da, dar îţi poate lua totul într-o secundă. De ce parte vor fi Rene şi Dana, rămâne de văzut.

Dana și Rene, pariază totul pe prietenia lor, în această seară! Sunt hotărâte să meargă până în pânzele albe, pentru a a... Runda a doua, un amestec de emoții în sufletul lui Rene. A trecut prin toate stările posibile: "Pe buneee? Pe bunee...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x