Antena Căutare

„Biblia pierdută” a înregistrat 10.000 de precomenzi, un record absolut pentru piaţa de carte din România

„Biblia pierdută”, romanul lui Igor Bergler, şi una dintre cele mai aşteptate cărţii ale anului 2015, va putea fi cumpărată începând de astăzi, 1 octombrie, în librăriile din toată ţara.

Cartea se bucură de numeroase aprecieri

„Biblia pierdută”, romanul lui Igor Bergler, şi una dintre cele mai aşteptate cărţii ale anului 2015, va putea fi cumpărată începând de astăzi, 1 octombrie, în librăriile din toată ţara.

Prezent la conferinţa de presă care a marcat lansarea, Igor Bergler, autorul volumului, a mărturisit că: „Am scris această carte cu gândul de a cuceri piaţa americană. Dar orice cucerire începe cu o victorie pe piaţa locală. În mod surprinzător pe aceasta am obţinut-o deja, deşi cartea a ajuns abia la 1 octombrie în librarii”.

La rândul lui, Ovidiu Enculescu, directorul general al Grupului Editorial Rao, completează: „Pe plan local succesul romanului lui Igor Bergler face deja istorie cu cele 10.000 de precomenzi ale sale, o cifră record pentru România, dar şi prin campania sa de marketing, o premieră pentru piaţa de carte de la noi.

«Biblia pierdută» are toate ingredintele să devină un adevărat bestseller internaţional.

Cartea este deja tradusă în engleză, (traducătoarea) Jean Harris pregătind versiunea pentru piața americană, urmând ca romanul să fie prezentat la Târgul de Carte de la Frankfurt”.

Romanul se bucură deja de numeroase aprecieri

Cartea “Biblia piedută” are, în acest moment, 10.000 de precomenzi, cifra reprezentând un record pentru piaţa de carte românească, în condiţiile în care, în ţara noastră, o carte devine bestseller dacă se vinde, în medie, în 5.000 de exemplare pe parcursul unui an sau doi.

Romanul lui Igor Bergler beneficiază de o campanie de marketing fără precedent în România, pagina de Facebook a trecut de 12.000 de fani în numai patru luni de la lansare, iar cele două trailere ale cărţii au adunat şi ele aproape 40.000 de vizualizări.

În cele mai importante librării din România şi din ţară, romanul va beneficia de standuri individuale, iar la târgul de carte “Gaudeamus” din acest an romanul va fi, de asemenea, extrem de bine reprezentat.

Mai multe detalii puteți găsi aici:

www.bibliapierduta.ro
www.facebook.com/bibliapierduta
www.rao.ro
www.youtube.com/watch?v=DTl6dZdYTtU


Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x