Biletele pentru concertul lui Ed Sheeran în București, puse în vânzare, joi. La ce prețuri pot fi cumpărate

Biletele pentru concertul pe care cântărețul și compozitorul britanic Ed Sheeran îl va susține la Arena Națională din București, pe 3 iulie 2019, pot fi cumpărate începând de joi, de la ora 12.00.

Biletele pentru concertul pe care cântărețul și compozitorul britanic Ed Sheeran îl va susține la Arena Națională din București, pe 3 iulie 2019, pot fi cumpărate începând de joi, de la ora 12.00.

Aceste bilete vor putea fi cumpărate doar online, pe site-ul Eventim. Biletele originale vor putea fi achizitionate doar de pe acest site și de pe alte site-uri oficiale Eventim din Europa.

Tarifele biletelor sunt următoarele: 199 de lei pentru acces general în picioare, 399 de lei, pe scaune, și 299 de lei plus 15 lei taxa de livrare ori 3 lei taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim.

Potrivit Eventim, pentru a împiedica eforturile de revânzare neetică a biletelor, preţurile absurde şi înşelarea fanilor, biletele la acest concert se vând personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare dintre acestea.

O persoană poate comandă în numele său cel mult 4 bilete, iar la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puţin numele de familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (şi posibil a treia şi a patra) persoană poate avea acces doar împreună cu persoana posesoare a cărţii de identitate. La cerere, trebuie prezentată şi dovada plăţii biletelor.

Organizatorul evenimentului şi Eventim au dreptul de a anula comanda clientului, dacă aceasta a încălcat condiţiile de achiziţie stabilite de organizator. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a verifica documentele de identitate la intrarea în zona de spectacol.

„Vă rugăm aduceţi un document de identitate valabil şi intraţi la spectacol împreună cu prietenii şi familia cu care aţi achiziţionat biletele”, a transmis Eventim.

Revânzarea biletelor, atât în regim propriu, cât şi prin alte companii de ticketing este strict interzisă.

Accesul copiilor sub 6 ani la acest concert este interzis, în timp ce copiii cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora vor beneficia de acces gratuit la spectacol, în limita locurilor disponibile.

De asemenea, adultii cu dizabilităţi grave (nivel 1) sau accentuate (nivel 2) şi însoţitorii acestora vor beneficia de acces gratuit în limita locurilor disponibile.

Ed Sheeran, născut pe 17 februarie 1991, în Halifax (Anglia), a lansat trei albume de studio, 14 EP-uri şi 24 de single-uri solo şi 11 în colaborare cu alţi artişti, dar şi peste 25 de videoclipuri muzicale.

Cântăreţul englez şi-a lansat cel de-al treilea album din carieră, „÷ (Divide)”, pe 3 martie 2017.

Sheeran a devenit primul artist din istorie care a ocupat primele două locuri în topul single-urilor din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord cu două piese noi, „Shape of You” şi „Castle On The Hill”, dar şi cel mai ascultat cântăreţ pe Spotify.

Ed Sheeran a fost desemnat de către organizaţia globală Federaţia Internaţională a Industriei Fonografice (IFPI) drept cel mai bine vândut artist al anului 2017, iar între premiile pe care le-a primit artistuls e numără și patru trofee Grammy.

În acest an, Ed Sheeran a primit trofee la Gala Billboard Music Awards - la categoriile „Top Artist", unde i-a învins pe Drake, Kendrick Lamar, Bruno Mars şi Taylor Swift, „Top Male Artist”, „Top Hot 100 Artist”, „Top Songs Sales Artist” şi „Top Radio Songs Artist”. Melodia „Shape of You” a fost câștigătoare la categoria „Top Radio Song”.

Ultimele știri