Căutare Live

Evenimente București 1 noiembrie 2018

Evenimente București 1 noiembrie 2018

Evenimente București

ileanalucaciu.blogspot.com

Joi, 1 noiembrie, marchează un sfârșit de săptămână și începutul altei luni. Dacă ești deja cu gândul la week-end sau vrei sa îți revii după o petrecere de Halloween află că și în seara de 1 noiembrie găsești câteva evenimente care să te destindă.

Concert Bere Gratis – Simfonia 20 la Sala Palatului

Trupa Bere Gratis concertează joi, 1 noiembrie, la Sala Palatului. Acesta va fi un concert aniversar. Trupa împlinește 20 de ani și de aceea dorește să vină cu ceva nou, un concert în varianta simfonică. Concertul va fi completat de Corul Accoustic și Orchestra Metropolitană București. Aceștia vor fi conduși de maestrul Gheorghe Zamfir, Andrei Racu, Andrei Tudor și dirijorul Daniel Jinga. Prețurile biletelor sunt următoarele: bilet VIP- 200 lei, bilet Categoria A – 100 lei, bilet Categoria B – 75 lei și bilet Categoria C -50 lei.

Curs de artă pentru începători

Joi, 1 noiembrie, ești așteptat pe Str. Occidentului, nr. 33, sector 1 începând cu ora 15:00 pentru un curs de artă în două etape. Astfel îți vei putea dezvolta armonios și eficient aptitudinile. La finalul cursului vei fi pregătit pentru a crea propriile lucrări, cu un bagaj consistent de cunoștiințe. Cursul de desfășoară în 2 module a câte 4 etape fiecare. Prețul cursului este de 400 lei.

Un cuplu ciudat – Piesă de teatru

Spectacolul e bazat pe o celebră comedie americană al cărei autor este Neil Simon. Din distribuție fac parte Ana Maria Pop, Alexandra Răduță, Alexandru Banciu, Matei Arvunescu, Paul Radu, Ștefan Mohor, iar regizorul este Diana Păcurar. Piesa de teatru prezintă o întâmplare bazată pe o prietenie ce se transformă treptat într-o relație conflictuală greu de controlat. Spectacolul are lor la Restaurant Elisabeta începând cu ora 20:00, joi, 1 noiembrie 2018. Prețul biletului este de 35 lei.

Relaxează-te după o săptămână agitată la birou și distrează-te alături de cei dragi ție. Participă la unul din aceste evenimente joi pentru a începe să guști weekend-ul.

Sursă foto: ileanalucaciu.blogspot.com

Centenarul Marii Uniri. Unirea Bucovinei cu Regatul României, 28 noiembrie 1918... 1 Noiembrie 2018. Care este Calendarul Evenimentelor Zilei...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri