In plus, site-ul www.goodfood.ro prezinta sectiuni noi, cu povesti culinare si impresii din vacante gourmet, cu sfaturi de nutritie si alte secrete din bucatarie. Dupa acesti cinci ani in care au aratat cititorilor ca se poate sa mananci sanatos dar delicios si foarte variat, echipa Good Food va invita pe noul site goodfood.ro sa va delectati cu retete minunate!
Si pentru ca implineste cinci ani, cel mai bun mod de a petrece este cu un tort! Nu orice fel, ci unul fabulos, pe care sa-l pregateasca cititorii si sa se inscrie la concurs pe http://www.goodfood.ro/concurs-goodfood-5ani-fa-ne-un-tort.html
Poate fi o reteta apreciata de prieteni, o prajitura cu fructe proaspete sau una cu ciocolata irezistibila, ori poate un tort usor si pufos - in orice caz, trebuie sa arate spectaculos si sa aiba gust pe masura. Mecanismul e simplu: se ia parola din revista, se face un tort si se trimie reteta insotita de o fotografie. Premiile oferite sunt un cuptor, o plita si o hota de la Baumatic si vouchere de la British Gallery.
Apoi, numarul decembrie-ianuarie al revistei vine cu idei noi pentru petrecerile de Craciun si Revelion, cu inspiratie pentru cadouri deosebite.
"Imi aduc aminte perfect primul numar al revistei Good Food Romania - am fost fascinata de prezentarea absolut proaspata, cum nu mai vazusem pana atunci in revistele de culinare din Romania. Evident, Good Food era mai mult de atat - un standard pe care l-a pastrat si ridicat in ultimii 5 ani. In decembrie 2005 am gatit din paginile revistei un chec cu banane, pe care l-am ars (dar pe care m-am incapatanat sa-l mananc!). Acum imi trec prin mana toate retetele din Good Food si chiar daca fac parte din echipa abia de la inceputul anului, imi place sa cred ca am crescut odata cu ea", a declarat Cristina Mazilu, redactor-sef Good Food.
Good Food este singura revista de gastronomie din Romania, o revista care te face sa gatesti din placere, si care, pe langa zona dedicata retetelor si meniurilor savuroase, iti ofera si povesti culinare apetisante numai bune de citit cand nu intri in bucatarie.