Căutare Live

Oficial: Summer Well , Festivalurile Electric Castle, Untold și Neversea nu vor avea loc în acest an! Ce se întâmplă cu biletele deja cumpărate

Pandemia de coronavirus a amânat, oficial, cele mai importante evenimente muzicale ale anului, în România. Organizatorii Electric Castle, Untold și Neversea au făcut anunțul.

Oficial: Festivalurile Electric Castle, Untold și Neversea nu vor avea loc în acest an! Ce se întâmplă cu biletele deja cumpărate

Hepta

Trei vești proaste, pentru amatorii de festivaluri! Organizatorii Electric Castle, Untold și Neversea au anunțat că îli asumă amânarea celor trei evenimente pentru anul 2021.

Electric Castle 2020, amânat pentru iulie 2021

Ediţia 2020 a festivalului de muzică Electric Castle, ce trebuie să aibă loc la Bonţida, lângă Cluj-Napoca, a fost amânată pentru perioada 14-18 iulie anul viitor, anunţă organizatorii pe pagina oficială de Facebook.

Evenimentul fusese iniţial programat în perioada 15-17 iulie, la Castelul Banffy, dar a fost decalat din cauza pandemiei de coronavirus.

Când s-ar putea deschide mall-urile! Ministrul Economiei a făcut anunțul: „Vrem să aducem viața la normalitate mai repede”

„În ultimii şapte ani, am construit, cu fiecare ediţie, o lume în care putem fi liberi şi de care să ne putem bucura cu toţii în siguranţă. De fiecare dată, energia pe care o simţim în faţa scenei şi bucuria pe care ne-o transmiteţi în timp ce descoperiţi tot ce v-am pregătit ne motivează să continuăm. Şi anul acesta, până în ultimul moment, am încercat să găsim un scenariu ideal care ne-ar fi putut permite să ne revedem la castel”, au transmis organizatorii.

Ce festivaluri și concerte vor fi interzise, în România, pe toată durata verii! Ministerul Culturii, informații de ultimă oră

Ei afirmă că au luat decizia pentru siguranţa participanţilor.

„Din păcate, e prea multă incertitudine cu privire la măsurile de siguranţă şi sănătate pe care ar trebui să le implementăm, restricţiile de călătorie pentru perioada următoare şi alte detalii pe care le plănuim în avans pentru a putea livra experienţa mult aşteptată.

Nici de la autorităţi nu am primit până acum răspunsuri referitoare la detalii specifice, de planificare sau în legătură cu situaţia festivalului. Sănătatea şi siguranţa voastră au fost întotdeauna prioritatea noastră absolută şi, din păcate, în acest moment, nu există un scenariu ideal în care festivalul să se desfăşoare în deplină siguranţă.

Având în vedere toate aceste aspecte, am decis să alegem calea cea mai sigură şi să amânăm EC8 pentru 14 - 18 iulie 2021”, mai arată organizatorii.

Aceştia precizează că toate biletele achiziţionate vor fi valabile pentru ediţia din 2021, iar „cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziţie şi alte opţiuni”.

Untold 2020 și Neversea 2020, amânate pentru 2021

Ediția 2020 a festivalului Untold trebuia să aibă loc în perioada 31 iulie – 2 august 2020 la Cluj-Napoca, iar Neversea 2020, la Constanţa, în perioada 2 – 6 iulie 2020.

„În contextul incertitudinii care planează asupra industriei de evenimente, a continuării condiţiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună dar şi a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlamentul României un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020, considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care aşteptau festivalurile din această vară.

Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea şi siguranţa tuturor românilor, luăm decizia de a amâna Untold şi Neversea din acest an, pentru anul 2021”, au subliniat organizatorii celor două festivaluri.

Potrivit Mediafax, cei care au cumpărat abonamente şi bilete pentru ediţiile din acest an au posibilitatea de a le transforma în abonamente şi bilete Anytime, care garantează accesul la una dintre următoarele trei ediţii.

În cazul celor care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediţia din 2021 vor putea opta pentru returnarea sumei, în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2021.

A 10-a ediție Summer Well se amână pentru 13 - 15 august 2021

A 10-a ediție aniversară Summer Well se amână pentru 14-15 august 2021, cu Night Picnic pe 13 august 2021. Toate biletele achiziționate rămân valabile pentru 2021. "Vom pune la dispoziție și opțiuni pentru cei care nu pot participa la Summer Well 2021. Am pus foarte mult suflet în construirea #SummerWell10 și am dedicat mult timp pentru a planifica până la cel mai mic detaliu o ediție aniversară memorabilă, cea mai spectaculoasă de până acum. Însă, contextul actual nu ne oferă altă opțiune, iar pentru noi, siguranța comunității noastre și a artiștilor constituie o prioritate. Dorim să le mulțumim partenerilor festivalului, Domeniului Stirbey și tuturor celor ce fac parte din familia Summer Well pentru susținerea constantă. Partea bună este că mai avem încă un an la dispoziție pentru a lucra la #SummerWell10 și pentru a-l transforma într-un eveniment de neuitat. Intre timp, împreună cu partenerii noștri lucram la extinderea platformei Summer Well cu noi evenimente și experiențe construite în jurul festivalului. Nimeni nu ar fi putut anticipa ceea ce se întâmplă acum, însă este ceva ce vom depăși împreună. Anul acesta împlinim 10 ani, îi vom sărbători cu siguranță împreună în 2021!", spun organizatorii.

Ediţiile de anul acesta ale festivalurilor Electric Castle, Untold, Jazz in the Park şi Neversea, anulate... Peste 1.200 de vizitatori, în prima zi în care Muzeul „Antipa” a reluat activitatea cu publicul...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x