Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Filarmonica „George Enescu” reprogramează toate concerte din perioada 10 - 22 martie: În absenţa unei aprobări DSP, siguranţa sănătăţii publice în spaţiile Ateneului Român nu poate fi garantată

Filarmonica „George Enescu” a anunţat reprogramarea tuturor concertelor programate în perioada 10 - 22 martie, în absenţa unei aprobări din partea Direcţiei de Sănătate Publică.

„În urma extinderii epidemiei virale de Covid-19 şi a recomandărilor oficiale în privinţa luării de măsuri de prevenţie, Filarmonica «George Enescu» anunţă reprogramarea tuturor concertelor din perioada 10 - 22 martie 2020. În absenţa unei aprobări din partea DSP, siguranţa sănătăţii publice în spaţiile Ateneului Român nu poate fi garantată. Filarmonica îşi cere scuze publicului şi va aduce la cunoştinţa acestuia modificările ulterioare ale programării concertelor. Biletele deja achiziţionate îşi păstrează valabilitatea. La cerere, sumele aferente biletelor vor fi returnate”, este anunţul făcut de instituţie.

Luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat suspendarea activităţii - până la 31 martie - a celor 14 teatre din subordine, dar şi a bibliotecilor şi a altor instituţii de spectacole pe care le administrează.

„Activităţile care implică mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise începând de duminică”, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat.

Sursa : news.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro