FOTO&VIDEO! Ziua III si IV de Tuborg Green Fest Peninsula 2011: IGGY dupa doi ani de asteptare

Fanii au jucat tenis de masa, volei, fotbal sau au luat lectii de dans de la dansatori profesionisti in asteptarea formatiilor din cea de-a treia zi de festival.

IGGY dupa doi ani de asteptare, CHASE & STATUS AND MC RAGE, NICK WARREN


Subscribe

Horace Dan D si AIM sunt doar o parte dintre artistii romani care si-au bucurat fanii cu prezenta pe scena festivalului de la Targu Mures, in cea de a treia zi.

A fost incalzirea perfecta pentru una dintre legendele rockului mondial si headlinerii serii: Iggy Pop si formatia sa, The Stooges. Asadar, de la ora 23:00 publicul a sarit pe melodii precum "Search and Destroy", "Your Pretty Face Is Going to Hell", "Open Up And Bleed" si "I Got A Right". Iggy a compensat din plin amanarea concertului programat acum doi ani in tara noastra sarind si tarandu-se pe scena.Dar muzica a fost ca in fiecare seara pentru toate gusturile, iar fanii genului electro l-au asteptat in Freedom Music Arena la platane pe Nick Warren, fostul DJ al trupei Massive Attack, supranumit nasului muzicii house. Distractie si cu cu Status si MC Rage pe Kiss Terrace, Chase lipsind, dar Will si Patrick au compensat cu un drum'n'bass nebun.

Suie Paparude este un nume emblematic pentru muzica romaneasca. Piese ca "Pentru inimi", "Armada Verbala" si "A fost odata" sunt doar cateva dintre piesele cele mai cunoscute ale trupei, ce a urcat pe scena de la Tuborg Green Fest Peninsula 2011 sambata, pe 27 august 2011.

VUNK si seturi incendiare

Ultima zi de festival a fost incendiara, atat la propriu cat si la figurat, VUNK deschizand seara pe o caldura greu de suportat. "Iubire cu imprumut", "Fermecata danseaza", "Lacrimi de coniac" sau "Noi o scoatem la capat" au fost doar cateva dintre piesele pe care baietii l-au cantat la prima lor prezenta pe scena Peninsula.Gentleman revine in Romania la doar cateva luni dupa concertul extraordinar de la Arenele Romane din Bucuresti. Tilmann Otto sau Gentleman este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de reggae al Germaniei. Si-a inceput cariera ca si DJ, pentru ca mai apoi sa devina unul dintre cei mai indragiti solisti reggae ai Europei. Cu sase albume la activ si numeroase piese ce au ocupat primele pozitii ale topurilor muzicale europene, Gentleman va concerta pe 28 august 2011 in cadrul Tuborg Green Fest Peninsula 2011.

Nici fanii dubstep-ului nu au fost uitati. Borgore a fost prezent pe scena festivalului, pe 28 august 2011. Israelianul a incins platanele cu ritmurile sale nebune de dubstep, adaugand nebuniei versuri nascute dupa nopti intregi de petreceri.

In ultima zi de festival, pe scena de la Targu Mures, au urcat olandezii de la Within Temptation. Combinatia inedita de rock simfonic si diverse influente i-a adus pe membrii trupei in atentia fanilor genului. Trupa are o cariera de peste 14 ani, iar cele 5 albume de studio pe care le-a lansat in aceasta perioada au fost recompensate cu o multime de discuri de aur si platina.

Dupa miezul noptii "electronicii" au ascultat seturile canadianului Tiga, dar si ale conationalului Mihai Popoviciu.

Cifre pentru care Tuborg Green Fest Peninsula este cel mai mare festival din Romania:

90 de trupe

70 000 de fani

25 de hectare, suprafata locatiei

bugetul celei de a IX-a editii, 1 milion de euro, din care 20% au fost obtinuti, pe baza de proiect, de la institutii publice din Romania, 60% de la sponsori si restul din biletele vandute

4 zile de concerte live

Sponsorii evenimentului au fost Tuborg, Borsec, Orange. Partenerul media principal este Rock FM. Parteneri media speciali: Zile si Nopti, Jurnalul National.

Vezi mai jos imagini din ultimele doua zile de la Peninsula!

Vezi cum a fost in primele doua zile de festival!

Ultimele știri