Căutare Live

George Mihaita si Costel Constantin au primit cate o stea pe Aleea Celebritatilor

Aleea Celebritatilor se imbogateste cu doua stele noi. Actorii Costel Constantin si George Mihaita au primit un omagiu pentru anii petrecuti pe scena sau in fata camerelor de filmat. Alaturi, le-au stat colegii de breasla care n-au contenit cu laudele si cuvintele de apreciere la adresa celor doi actori.

De ce a dat, a aflat abia astazi. Ca sa aiba o stea numai a lui. La 42 de ani de la filmul care l-a facut celebru, George Mihaita isi vede numele pe Aleea Celebritatilor.

Actorul a fost mai emotionat astazi decat la prima piesa de teatru in care a jucat.

Alaturi i-au stat prietenii si colegii de breasla: Horatiu Malaele, Marin Moraru, Ileana Stana Ionescu sau Ducu Darie. Steaua lui George Mihaita nu a rasarit singura pe aleea eroilor scenei romanesti. Dupa o cariera de 50 de ani, Costel Constantin a fost primit in constelatia actorilor.

Spre deosebire de Walk of Fame-ul de la Hollywood, Aleea Celebritatilor din Bucuresti are o istorie scurta, de doar un an.

Soprana Virginia Zeani: "Intotdeauna m-am simtit servitoarea publicului"... Ziua Armatei Romane se sarbatoreste astazi, in parcul Izvor din Capitala...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri