Gina Pistol si Andreea Bododel devin actrite in show-ul "Inger si Demon"

Prospat insarcinata cu Vlad Huidu, dupa cum a anuntat recent presa mondena, Giulia Anghelescu si DJ Project vor sustine un recital live joia aceasta, dupa miezul noptii, in Club Princess.

Inaintea concertului popularei trupe, va avea loc debutul pe scena din clubul din Regie a cunoscutei trupe Taboo Boys & Girls, care va surprinde publicul cu show tematic incendiar, numit "Inger si Demon".

Surpriza o va reprezenta includerea in premiera in acest spectacol a doua invitate speciale, Gina Pistol si Andreea Bododel. Cele doua vor avea mai multe momente spectaculoase de coregrafie si vor deveni pentru cateva minute actrite in toata regula, una dintre ele intruchipand Ingerul Suprem si cealalta o fata reala careia demonii ii fura sufletul. Spectacolul face parte din noul proiect al trupei, care a schimbat macazul catre evenimente special concepute pentru cluburi, dar care contin elemente de balet clasic, jazz balet, dans modern si de caracter.

Podiumul de moda se trasforma de aceasta data in scena de teatru, unde membrii trupei isi vor face aparitia costumati si accesorizati in ingeri si demoni. Show-ul reprezinta o adevarata poveste, in genul unei piese de teatru, care transpune spectatorii din lumea reala in cea a fanteziei, avand ca protagonisti si doi actori profesionisti.

Giulia si DJ Project vor preda stafeta vineri noapte lui Jimmy Dubb, fiind randul lui sa cante live pentru toti fanii la inceput de weekend.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri