Meniul propus este unul rapid si usor de preparat, perfect pentru perioada plina de petreceri. Cristina Mazilu, redactor-sef Good Food si Adina Scortescu, food-editor, vor gati vineri, intre 17:00 si 18:00, patratele Croque monsieur - mici sandvisuri cu unt, branza si sunca, coapte in cuptor si servite alaturi de mustar Dijon, apoi rulouri din felii de chorizo cu frunze de rucola, ardei copt si branza de capra.
Sambata, de la 13:00 la 14:00, echipa Good Food va pregati frigarui de pui reinterpretate in maniera asiatica, cu sos satay de alune imbogatit cu coriandru, iar duminica de la 13:00 la 14:00 - cupcakes - prajiturele absolute irezistibile, pe care nimeni nu le poate refuza, perfecte pentru o petrecere.
"In luna decembrie Good Food sarbatoreste 5 ani, asa ca pentru Good Wine am pregatit un meniu festiv pe care il vom prezenta in avanpremiera la targ. Cititorii nostri il vor regasi in urmatorul numar al revistei, cel de decembrie, dar ne bucuram ca le putem oferi ocazia sa-l si deguste",a declarat Cristina Mazilu, redactor-sef al revistei Good Food.
La Good Wine echipa Good Food iti aduce mancarea delicioasa langa vinul bun!
Program targ: vineri 12:00-19:00, sambata 10:00-19:00, iar duminica 10:00-16:00.
Good Food este singura revista de gastronomie din Romania care te face sa gatesti din placere, si care, pe langa zona dedicata retetelor si meniurilor savuroase, iti ofera si povesti culinare apetisante numai bune de citit cand nu intri in bucatarie.