Căutare Live

Horatiu Malaele si Ion Caramitru deschid Festivalul Teatrelor Dunarene de la Giurgiu

Festivalul Teatrelor Dunarene, organizat la Giurgiu, intre 14 si 17 noiembrie, va fi deschis cu spectacolul-conferinta "Cate-n luna si in stele", sustinut de Ion Caramitru si Horatiu Malaele, si pe care cei doi l-au adus in fata publicului si in cadrul Festivalului National de Teatru de curand incheiat, la Bucuresti.

Trupele invitate de Teatrul "Tudor Vianu" la Giurgiu sunt: Teatrul de papusi din Silistra (Bulgaria), care va prezenta "Decameronul" de Boccaccio, regia Saby Sabev; Teatrul "Maria Filotti" din Braila - "Povesti de familie" de Bljiana Srblianovici, regia Vlad Cristache si "Balade, Adrian Paunescu si fascinatia Brailei", un recital cu Wannessa Radu si Cornel Cristei; teatrele din Galati "Gulliver" si "Fani Tardini" - cu "Scufita rosie", dupa Charles Perault, si respectiv "Woyzeck" de Buchner, regia Tino Geirun; Teatrul Pygmalion din Viena (Austria) - "Bordelul" de Gabriel Barylli, regia Tino Geirun.

De asemenea, teatrul-gazda a programat in festival o serie de montari proprii, printre care: "Canuta la Bacalaureat", dramatizare dupa schite de I.L. Caragiale, regia Vili Perveli Nikolov; "Puslamaua de la etajul 13" de Mircea M. Ionescu si "Nunta", comedie de Ion Baiesu, ambele spectacole fiind regizate de Dan Tudor. Vor fi si evenimente adiacente: colocviul "Dramaturgia romana, astazi", lansari de carte, urmand sa fie anuntate si rezultatele concursului "Dramaturgie in doi".

Citeste si Jurnalul!

Soprana Emma Shapplin concerteaza la Sala Palatului... A1.ro iti recomanda azi filmul "La piel que habito - Pielea in care traiesc"...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri