INOVI este cel mai promiţător brand românesc Ediţia a V-a

Marele titlu al Ediţiei a V-a a programului Cel Mai Promiţător Brand Românesc este câştigat de INOVI - Intelligent Surface. Producătorul din Sibiu de info-desk-uri, mese şi podiumuri tactile va beneficia de un program de branding probono dezvoltat de echipa de specialişti de la Seed Consultants.

Seed a reunit pe 14 octombrie la JW Marriott parteneri, clienţi, antreprenori care şi-au susţinut brandul şi au testat, admirat şi degustat produsele participante.

Din juriu au făcut parte nume sonore din agenţii internaţionale de consultanţă şi branding: Emma Beckmann – Country Director Landor Russia, Felix Stöckle – Managing Partner Prophet Berlin, Cristiana Ionescu – Fundraiser Founder Dreamcatchers, Roxana Iancu – Consumer Marketing Manager PPS HP Romania, Dan Tudoroiu – Digital Project Manager, Dochiţa Zenoveiov – Managing Director Seed Consultants.

Ediţia a V-a este o confirmare că programul Cel Mai Promiţător Brand Românesc este şi relevant, şi consecvent pentru antreprenorul român; cele două atribute de bază ale brandingului. Este o platformă pe care o construim împreună cu IMM-urile de la an la an. Mă întreb cum va fi ediţia din 2050 – prezentări în 10D, holograme, comunicare 5.0, lansări realtime din Bucureşti pentru audienţa din New York sau Tokyo, declară Dochiţa Zenoveiov – Managing Director Seed Consultants.

Ştim că facem bine ceea ce facem, dar nu ne aşteptam să câştigăm marele premiu.

Este copleşitor pentru noi şi, deopotrivă, onorant. Promitem să ducem medalia mai departe la târguri şi expoziţii internaţionale, declară Alexandru Dragomir - CEO INOVI.

Câştigătorii ediţiilor anterioare sunt: producătorul de produse farmaceutice Plantavorel, producatorul de sosete Ciserom, Alexandria Librării şi reţeaua de magazine Animax. Pe viitor programul Cel Mai Promiţător Brand Românesc îşi propune anexarea de noi vectori care să ajute companiile româneşti în crearea coerentă a platformei lor de brand şi în creşterea vizibilităţii.

Citește și
Bogdan de la Ploiești, cantaret de manele
Ce tarif cere Bogdan de la Ploiești pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Câți bani trebuie să scoți din buzunare
Ce tarif cere Bogdan de la Ploiești pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Câți bani trebuie să scoți din buzunare
colaj de fotografii cua ndreea si radu la mireasa
Cum s-au pozat Andreea din sezonul 2 și Radu de la Mireasa sezon 3, după ce s-au declarat un cuplu
Cum s-au pozat Andreea din sezonul 2 și Radu de la Mireasa sezon 3, după ce s-au declarat un cuplu
anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Mesajul fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a anunțat că vrea să divorțeze. Ce spune Mariana Pfeiffer
Mesajul fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a anunțat că vrea să divorțeze. Ce spune Mariana Pfeiffer
Mai multe articole

Seed Consultants este singura agenţie de branding din România care are un parteneriat cu o companie internaţională de consultanţă de brand şi design. Programele noastre de branding implică workshop-uri şi dezbateri derulate împreună cu clienţii, care sunt astfel parte activă în (re)definirea brandurilor lor. Printre clienţii Seed Consultants se numără branduri româneşti renumite precum: Scandia Food, Angst, Radio ZU, Petrom, Aliphia, Austral, EcoKit, Volksbank, Silver Mountain, Altex si Media Galaxy. (http://identity.seed-consultants.ro)

Persoană de contact

Sabina Leonte

Mândru cultivator de branduri

0752014078

[email protected]

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri