Căutare Live

INOVI este cel mai promiţător brand românesc Ediţia a V-a

Marele titlu al Ediţiei a V-a a programului Cel Mai Promiţător Brand Românesc este câştigat de INOVI - Intelligent Surface. Producătorul din Sibiu de info-desk-uri, mese şi podiumuri tactile va beneficia de un program de branding probono dezvoltat de echipa de specialişti de la Seed Consultants.

Seed a reunit pe 14 octombrie la JW Marriott parteneri, clienţi, antreprenori care şi-au susţinut brandul şi au testat, admirat şi degustat produsele participante.

Din juriu au făcut parte nume sonore din agenţii internaţionale de consultanţă şi branding: Emma Beckmann – Country Director Landor Russia, Felix Stöckle – Managing Partner Prophet Berlin, Cristiana Ionescu – Fundraiser Founder Dreamcatchers, Roxana Iancu – Consumer Marketing Manager PPS HP Romania, Dan Tudoroiu – Digital Project Manager, Dochiţa Zenoveiov – Managing Director Seed Consultants.

Ediţia a V-a este o confirmare că programul Cel Mai Promiţător Brand Românesc este şi relevant, şi consecvent pentru antreprenorul român; cele două atribute de bază ale brandingului. Este o platformă pe care o construim împreună cu IMM-urile de la an la an. Mă întreb cum va fi ediţia din 2050 – prezentări în 10D, holograme, comunicare 5.0, lansări realtime din Bucureşti pentru audienţa din New York sau Tokyo, declară Dochiţa Zenoveiov – Managing Director Seed Consultants.

Ştim că facem bine ceea ce facem, dar nu ne aşteptam să câştigăm marele premiu.

Este copleşitor pentru noi şi, deopotrivă, onorant. Promitem să ducem medalia mai departe la târguri şi expoziţii internaţionale, declară Alexandru Dragomir - CEO INOVI.

Câştigătorii ediţiilor anterioare sunt: producătorul de produse farmaceutice Plantavorel, producatorul de sosete Ciserom, Alexandria Librării şi reţeaua de magazine Animax. Pe viitor programul Cel Mai Promiţător Brand Românesc îşi propune anexarea de noi vectori care să ajute companiile româneşti în crearea coerentă a platformei lor de brand şi în creşterea vizibilităţii.

Citește și
colaj de imagini cu icoane cu sfantul andrei si un scris pe mijloc
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
elwira, mihai petre, cuza si emi la finala asia express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
felicitare cu flori roz pe margini pe care scrie mesaje de sfantul andrei 2021
Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie
Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie
Mai multe articole

Seed Consultants este singura agenţie de branding din România care are un parteneriat cu o companie internaţională de consultanţă de brand şi design. Programele noastre de branding implică workshop-uri şi dezbateri derulate împreună cu clienţii, care sunt astfel parte activă în (re)definirea brandurilor lor. Printre clienţii Seed Consultants se numără branduri româneşti renumite precum: Scandia Food, Angst, Radio ZU, Petrom, Aliphia, Austral, EcoKit, Volksbank, Silver Mountain, Altex si Media Galaxy. (http://identity.seed-consultants.ro)

Persoană de contact

Sabina Leonte

Mândru cultivator de branduri

0752014078

[email protected]

Mâine începe Comedy Cluj 2014!... Un eveniment memorabil! Noaptea Devoratorilor de Publicitate... în cifre!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri