Căutare Live

Lou Gramm concerteaza pe 5 iulie la Arenele Romane

In aceasta vara, vocea originala a celebrei trupe Foreigner - Lou Gramm concerteaza pentru prima data in Romania. Fanii trupei vor putea profita de intalnirea cu Lou Gramm la Arenele Romane in data de 5 iulie incepand cu ora 20:00, cand vor rasuna cele mai cunoscute balade/piese rock din perioada “Foreigner”.

Mega hit-urile anilor '70-'80 ce si-au pus amprenta in istoria muzicii internationale, precum " I want to know what love is", " Waiting for a girl like you", "Cold as Ice", "Feels like the first time", Say you will", "Urgent" sau " Juke Box Hero", dar si piese noi ce inregistreaza un real succes in concertele sustinute in prezent in cele mai mari orase ale lumii, vor fi cu siguranta ingredientele show-ului de exceptie indelung asteptat.

Artistul promite doua ore de muzica 100% live in acompaniamentul band-ului sau in componenta caruia se afla fratele sau Ben Gramm (tobe), dar si Don Mancuso (chitara), Andy Knoll (clape), A.D. Zimmer (chitara bass).

Biletele pentru concertul LOU GRAMM din 5 iulie au fost puse in vanzare la preturi cuprinse intre 60 - 200 RON si sunt disponibile prin Vreau Bilet la Unirea Shopping Center et.2, magazinele EuroGsm, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu, in reteaua Eventim si online prin www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro.

Lou Gramm (nascut Louis Andrei Grammatico, 02 mai 1950) este unul dintre cei mai cunoscuti solisti rock din America, si compozitorul al multor cantece pentru trupa rock "Foreigner". De asemenea, este apreciat la nivel international pentru cariera solo de succes.

Lou Gramm a fost solistul cu cele mai multe hit-uri in top-40, precum: "Cold as Ice", " Waiting for a Girl Like You", " I Want to Know What Love Is" si hit-ul solo "Midnight Blue".

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Spectacole anulate la Festivalul de Teatru de la Sibiu... A1.ro iti recomanda azi filmul "Umbre intunecate". Vezi trailerul!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri