Antena Căutare

Nu sunt normali! “Vacanţa Mare” a primit 25 de ani cu suspendare

Cine îşi mai aminteşte de cântecele "Ţăranul e pe câmp", "O vacă a iubit un bou" sau "Noi nu suntem normali"? Timp de ani buni, Vacanţa Mare a amuzat românii cu cele mai tari poante. Istoria grupului continuă cu un nou spectacol. Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu vor fi plini de umor în “25 de ani cu suspendare”

Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu

eclujeanul.ro

Cine îşi mai aminteşte cântecele "Ţăranul e pe câmp", "O vacă a iubit un bou" sau "Noi nu suntem normali"? Timp de ani buni, Vacanţa Mare a amuzat românii cu cele mai tari poante. Istoria grupului continuă cu un nou spectacol. Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu vor fi plini de umor în “25 de ani cu suspendare”

Pentru fanii nostalgici după faimoasele personaje: Crapul şi Menumorut, ţiganii care fură şi tâlhăresc mai ales prin Germania, Garcea, genialul politist, sau Leana și Costel, cuplu de țărani din satul oltenesc Sadova, Vacanţa Mare se reuneşte într-un spectacol aniversar. După 25 de ani de la înfiinţare, grupul revine cu personaje vechi şi noi ce vor discuta în stilul caracteristic despre evoluţia tehnologiei, conflictul dintre generaţii, prezent şi trecut. Spectacolul va avea loc duminică, 8 decembrie, la ora 20:00, la Sala Palatului.

Primul spectacol Vacanţa Mare a fost susținut în anul 1988, într-o remorcă de tractor. În timpul regimului comunist, studenţii începeau anul universitar cu un stagiu de două săptămâni de "muncă patriotică", fiind puşi să lucreze la strânsul recoltei. Pentru că îşi doreau cu orice preţ să chiuleasca de la "muncile agricole”, Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu, alături de ceilalţi doi foşti componenţi, îşi distrau “audienţa” cu ore întregi de umor.


Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x