Atmosfera va fi inveselita de producatori cu legume si cu fructe de sezon, dar si de producatori de peste meleaguri care abia asteapta sa isi laude bucatele.
Veti putea gusta din bunatatile Italiei, Maitre Nicolas va va imbia cu branza de capra facuta dupa o reteta frantuzeasca „pour les connaisseurs". Grecia isi va face simtita prezenta prin aroma de neuitat a uleiurilor de masline.
Se vor alatura si producatori autohtoni cu mezeluri felurite. Produse afumate si o excelenta sunca presata preparate de Svart Ovidiu din Suceava, deja renumita branza de burduf cu ardei si telemea de oaie pregatite de Dorin Bangala, carnatii de oaie picanti, apetisantele pastrame in bait propriu si salamul de mistret facute de Gheorghe Barza de la Sibiu, toate acestea pot fi gasite in cadrul targului.
Pentru ca totul sa se incheie cu veselie puteti adauga un pahar de tuica "doi ochi albastri" din Arges de la Emil Florescu sau un vin de casa de la Mircea Stefanescu.
Sursa: Sapteseri