Regele Mihai, cetatean de onoare al unui oras din Cehia

Regele Mihai a fost numit cetatean de onoare al orasului Kromeriz, din Cehia. La ceremonia de la Palatul Elisabeta au fost prezenti mai multi oficiali cehi, care au tinut sa ii multumeasca fostului sef de stat al Romaniei pentru eliberarea orasului lor de sub ocupatia nazista, de catre soldatii romani, in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Cu ocazia zilei sale de nastere, Majestatea Sa va oferi lunea aceasta un pranz oficial la sediul BNR, pranz la care sunt invitati oameni politici, oameni de stiinta si artisti, dar si personalitati ale societatii civile.

In 25 octombrie, Regele Mihai va implini varsta de 90 de ani, varsta care il transforma in cel mai longeviv rege din toate timpurile.

Aniversarea regelui Mihai va reuni familii regale si politicieni de seama din Europa si Asia.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri