Cine este actorul din spatele vocii lui Bumblebee din Transformers

După ani de zile în care nu a putut vorbi, fanii Transformers au avut ocazia să audă vocea lui Bumblebee în cadrul peliculei lansate în 2018 și difuzate marți seara pe Antena 1.

După ani de zile în care nu a putut vorbi, fanii Transformers au avut ocazia să audă vocea lui Bumblebee

Profimediaimages.ro

"Întrucât abordăm acest lucru ca o poveste originală, am simțit că este potrivit să i se audă vocea. Aceasta este logica simplă pe care am folosit-o.", a spus unul dintre producătorii filmului, Lorenzo di Bonaventura.

Filmul din anii '80, care îl urmărește pe Travis Knight preluând frâiele regizorale de la Michael Bay, îl are în prim plan pe Bumblebee, un tânăr soldat în războiul dintre autoboți și decepticoni.

Cine este vocea lui Bumblebee

Dylan O'Brien este cel care i-a împrumutat vocea sa lui Bumblebee: ”Dylan are o calitate deosebită în vocea sa, un fel de exuberanță tinerească și, de asemenea, încredere. Cred că acestea sunt cele două calități pe care am vrut să le aibă Bumblebee”.

Citește și: Ce filme să vezi dacă ți-a plăcut Hercule. TOP filme de acțiune inspirate din legende istorice

Acesta a adăugat că reacțiile pe care le-a primit cu privire la audiția lui O'Brien au fost pozitive: "Se pare că așa își imaginau vocea".

Cine este Dylan O'Brien

Dylan O'Brien s-a născut la 26 august 1991 în New York și a locuit pentru scurtă vreme în Springfield Township înainte de a se muta în Hermosa Beach.

S-a promovat pe Youtube, cu ajutorul mai multor filmulețe realizate alături de părinții săi, iar curând a primit o ofertă de la producătorii MTV ”Teen Wolf”. După 4 audiții, el a obținut rolul principal, pe care l-a refuzat pentru cel al lui Stiles Stilinski.

De atunci, Dylan a bifat apariții "Love and Monsters" (2020), "The Education of Fredrick Fitzell" (2020), "Weird City" (2019), "Maze Runner: The Death Cure" (2018), "American Assassin / Asasin American" (2017), "Maze Runner: The Scorch Trials" (2015), "The Internship" (2013), "The First Time" (2012).

Citește și: Ce filme să vezi dacă ți-a plăcut Scufița Roșie. TOP filme inspirate din povești și basme

Care este povestea filmului Bumblebee 2018

Bumblebee începe pe planeta Cybertron, un spațiu cu tehnologie avansată unde o civilizație de roboți este în mijlocul unui război brutal. Optimus Prime anunță o retragere bruscă a Autoboților pe care îi conduce și îi dă ordine lui B-127 să fugă pe Pământ pentru a pregăti planeta să devină noua bază operațională a Autoboților.

B-127 ajunge astfel, în 1987, pe Pământ, doar că întâmpină câteva dificultăți. Într-o altercație cu Jack Burns și cu unitatea acestuia, B-127 își pierde cutia vocale și se transformă într-o mașină VW Broscuță, înainte de a-și pierde puterile și memoria. O tânără de 18 ani, Charlie Watson, găsește mașina la cimitirul de mașini și o numește Bumblebee.

Astfel, fără să știe, o mașină compactă care este de fapt un robot de luptă sub acoperire devine cel mai bun prieten al ei.

Ultimele știri