Cum arată acum actorii din Familia Addams, după 30 de ani de la lansarea filmului

La 30 de de ani de lansarea serialului, în 1991, actorii care le-au interpretat pe îndrăgitele personaje arată astăzi total schimbate.

La 30 de de ani de lansarea serialului, în 1991, actorii care le-au interpretat pe îndrăgitele personaje arată astăzi total schimbate.

profimedia

Serialul “Familia Addams” a făcut furori în anii ’90, cu umorul negru și personajele de excepție pe care nu ai cum să le uiți.

Anul acesta se împlinesc 30 de ani de la lansarea serialului Familia Addams, show american ce prezintă o poveste supra-naturală a unor personaje de-a dreptul înfricoșătoare. În ciuda umorului negru și a scenelor uneori morbide, dragostea plutea mereu între Morticia și Gomez.

Serialul a fost făcut după celebra animație cu același nume lansată în 1964. Pe Morticia o interpretează celebra actriță Anjelica Huston, iar pentru interpretarea rolului ei, actrița a fost nominalizată la Globurile de Aur. În rolul lui Gomez Addams a jucat actorul Raul Julia, un adevărat Don Juan al serialului care găsea mereu noi metode să o cucerească pe frumoasa lui soție.

Citește și: Săruturi faimoase care nu trebuiau să se întâmple. Care sunt scenele neregizate din cele mai faimoase filme

Un alt personaj amuzant din serial este unchiul Fester interpretat de faimosul actor Christopher Lloyd. Copii familiei, Wednesday și Pugsley, sunt interpretați de Christina Ricci și Jimmy Workman.

Povestea serialului de comedie se învârte în jurul unei familii cel puțin bizare, în care legendele cu fantome sunt reale. Marea dorință a lui Gomez Addams este să își întâlnească fratele, pe Fester, dar din păcate acesta vrea să îi dezbine frumoasa familie.

Scenariul filmului a fost rescris de mai multe ori, iar acest lucru a dus la depășirea bugetului cu peste 5 milioane de dolari. De asemenea, costurile de producție s-au ridicat la 25 milioane de dolari, serialul fiind dezvoltat de Orion.

Citește și: Noul film "Mortal Kombat" îi surprinde pe fanii seriei. Trailerul a stârnit multe reacții

Actorii din Familia Addams după 30 de ani

Anjelica Huston a jucat și în celebrul film The Witches, fiind extrem de apreciată pentru rolul ei.

Regretatul actor Raul Julia, care a decedat în 1994, a jucat și în The Organization și în The Panic in Needle Park, fiind un actor de excepție.

Christopher Lloyd, din rolul unchiului Fester, a jucat în filmul Man & Witch, demonstrând cât de talentat poate fi.

Christina Ricci a interpretat-o pe micuța Wednesday și ajuns să aibă o carieră de succes, apărând și în filmele Casper, Sleepy Hollow, Fear and Loathing in Las Vegas și The Smurfs 2.

Jimmy Workman l-a jucat pe puștiul Pugsley Addams, iar apoi a ajuns să joace în filme precum Black Sheep, As Good as It Gets și To Kill a Mockumentary.

Carel Struycken l-a interpretat pe majordomul de temut din serial, ajungând mai apoi să joace în filme celebre precum Gerald's Game (2017) și Doctor Sleep (2019).

Ultimele știri