Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Noul film "Mortal Kombat" îi surprinde pe fanii seriei. Trailerul a stârnit multe reacții

Fanii jocului Mortal Kombat așteptau cu sufletul la gură noul film ce va fi lansat anul acesta. Trailerul noului film pare că i-a făcut pe fani să fie nerăbdători pe fani.

Noul film "Mortal Kombat" se va lansa anul acesta.

profimedia

Noul film “Mortal Kombat”, care este făcut după cunoscutul joc, se anunță a fi un film violent. Războinicul cunoscut sub numele de Sub-Zero, interpretat de actorul Joe Taslim, apare într-un pasaj extrem de violent, în care își înjunghie inamicul, iar detaliile vizuale sunt dincolo de imaginația oricui.

Scenele brutale i-au șocat pe fani, dar i-au făcut totuși să fie extrem de nerăbdători în ceea ce privește acțiunea acestuia. Filmul este regizat de Simon McQuoid, iar munca acestuia a devenit cunoscută după reclamele la care a contribuit.

Adaptarea filmului după joc, lansată de regizorul Paul W.S. Anderson în 1995, este un film ce a avut un potențial major, greu de întrecut.

Povestea noului film Mortal Kombat

Acțiunea noului film se concentrează pe luptătorul MMA pe nume Cole, interpretat de actorul Lewis Tan, care își face propria echipă de supereroi. El grupează mai mulți oameni cu puteri supra-omenești și se înscriu împreună într-un turneu de lupte menit să oprească apocalipsa.

Citește și: Ce filme să vezi dacă ți-a plăcut Hercule. TOP filme de acțiune inspirate din legende istorice

Filmul le oferă fanilor oportunitatea de a vedea versiunile live ale personajelor faimoase precum Kano, Jax, Sonya, Liu Kang, Raiden, Kung Lao și Shang Tsung. Acțiunea filmului e menită să continue ce au început “Mortal Kombat” și “Mortal Kombat: Annihilation” lansate în anii 1995, respective 1997.

Filmările au avut loc la Adelaide Studios și alte câteva locații din Australia de Sud. Pentru noua peliculă s-a filmat mai bine de un an, începând cu 16 septembrie 2019 și sfârșindu-se pe 13 decembrie 2020.

Luptele sunt extrem de sângeroase, violente, cu detalii care ar marca orice privitor. Cinefilii careu au văzut deja trailer-ul au avut reacții pozitive. Filmul care este o producție Warner Bros va ajunge în cinematografe și pe HBO Max pe 16 aprilie, potrivit thrillist.com.

Lansarea filmului a fost amânată de 2 ori

Inițial, filmul trebuia să fie lansat în martie 2020, pe data de 5. Apoi data de lansare s-a mutat pe 15 ianuarie 2021, dar din cauza condițiile impuse de pandemia de coronavirus și a cinematografelor închise, în noiembrie 2020, producătorul Todd Garner a decis încă o dată amânarea premierei până în aprilie 2021.

Noul film Mortal Kombat va fi lansat simultan în cinematografe și pe HBO Max, unde va fi disponibil pentru o lună. Apoi filmul va fi scos de pe această platformă de streaming, urmând să fie disponibil pentru vizionarea acasă la o dată anunțată ulterior, conform screenrant.com.

Citește și: Care a fost cel mai popular film în anul în care te-ai născut. L-ai vazut până acum?

Ce a declarat regizorul după ce a văzut reacția fanilor

După ce a aflat că noul trailer a fost foarte bine primit de fani, regizorul Todd Garner a făcut o postare pe Twitter în care le mulțumea fanilor, mărturisind că mesajele pozitive l-au făcut să lăcrimeze de fericire.

Recomandari