Săruturi faimoase care nu trebuiau să se întâmple. Care sunt scenele neregizate din cele mai faimoase filme

Exact așa cum se întâmplă în viața reală, în filme și în show-urile TV, nu tot ce s-a întâmplat a fost și regizat sau trecut în script. Uneori actori faimoși au improvizat scene întregi și se pare că unele scene neregizat au avut un succes demențial.

În filmul Edge of Tomorrow, Tom Cruise și Emily Blunt s-au sărutat spre finalul filmului, deși nu apărea în script.

profimedia

Pe marile ecrane, în filme faimoase, cu toții am văzut scene care poate ne-au părut ciudate, dar nu am știut că nu au fost regizate. Există câteva săruturi faimoase care nu trebuiau să se întâmple. Cu toate acestea, atunci când regizorii le-au văzut întâmplându-se nu au putut să nu păstreze scenele.

Unii actori au apelat la aceste săruturi tocmai pentru că își uitaseră replicile. Poate părea ciudat, dar scenele cu săruturile neașteptate au fost păstrate pentru că scenariștii au considerat că se potrivesc în context.

Săruturi faimoase din scene neregizate

Citește și: Noul film "Mortal Kombat" îi surprinde pe fanii seriei. Trailerul a stârnit multe reacții

Lost in translation

Una dintre scenele total neașteptate pentru regizor este momentul tandru de la final, dintre Bob și Charlotte. Cei doi protagoniști se îmbrățișează, însă scena care trebuia să se încheie acolo se continuă cu o șoaptă la urechea lui Scarlett Johansson, actrița care a interpretat-o pe Charlotte, și un sărut total neașteptat pentru regizoarea Sofia Coppola.

The Last Jedi

Fanii seriei Star Wars au fost în mare parte dezamăgiți de filmul The Last Jedi, mai ales pentru că îl așteptau cu sufletul la gură. Indiferent de cât de dezamăgitoare au fost unele scene și replici, scena în care Luke i-a spus Leiei "No one's ever really gone" și apoi a sărutat-o pe frunte a impresionat privitorii, fiind un moment extrem de emoționant. Replica rostită de actor a fost și pentru că faimoasa Carrie Fisher decedase deja cu un an înainte de lansarea filmului, iar ea avea să dăinuie în inimile celor care au cunoscut-o chiar dacă nu mai era fizic alături de ei.

American Hustle

Regizorul David O. Russel a mărturisit că nu plănuia ca Jennifer Lawrence să facă parte din distribuția filmului pentru că era prea tânără la acea vreme, dar actrița s-a dovedit a fi o reală senzație pentru public, în special când aceasta a sărutat-o pe Amy Adams. Jennifer joacă rolul lui Rosalyn, o soție înșelată, iar Amy joacă rolul lui Rosalyn, amanta. După ce o înfruntă, într-un moment de furie, Rosalyn o sărută pasional pe Sydney și apoi începe să râdă isteric. Se pare că publicul larg s-a bucurat din plin de această imagine.

Citește și: Topul filmelor care vor apărea pe marile ecrane în 2021. Top Gun 2 cu Tom Cruise este unul dintre ele

Edge of Tomorrow

În acest film din 2014, William Cage, interpretat de cuceritorul Tom Cruise, și singurul său aliat, Rita Vrataski, interpretată de Emily Blunt, au parte de o scenă neașteptată pentru regizor. Regizorul a declarat că a tot încercat să găsească momentul potrivit pentru ca cei doi să se sărute, dar nu i s-a părut că poate găsi o scenă potrivită pentru un strop de romantism. Tocmai de aceea, s-a renunțat complet la scena sărutului. Cu toate astea, Emily Blunt (Rita) s-a decis să improvizeze atunci când își lua la revedere de la William Cage și l-a sărutat, deși scena nu fusese discutată în prealabil, dar a simțit că acesta era cel mai potrivit lucru pe care îl putea face.

Ultimele știri