Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Primele imagini din Fast & Furious 9. Secvențe spectaculoase cu Vin Diesel și ''familia'' lui de pe marile ecrane

Oameni din întreaga lume așteaptă cu sufletul la gură cel mai nou film din seria Fast & Furious. Partea cu numărul 9, care va fi lansată în luna aprilie a anului 2021 aduce în fața fanilor chipuri noi, dar îi păstrează și pe veteranii filmelor. În cel mai recent clip de promovare, s-au derulat secvențe spectaculoase cu Vin Diesel și ''familia'' lui de pe marile ecrane.

Primele imagini din Fast & Furious 9

profimediaimages.ro

Fanii seriei Fast & Furious vor fi martorii unei reveniri spectaculoase. Dacă până acum starurile lor preferate erau aceleași personaje pline de mușchi și tatuaje, în filmul cu numărul 9, Helen Mirren este din nou Magdalene Shaw. Nu mulți s-ar fi gândit ca Helen Mirren să joace din nou alături de Vin Diesel în cea mai nouă producție cu și despre mașini.

Primele imagini spectaculoase din Fast & Furious 9

Iubitorii celebrei serii au aflat vestea după ce au vizionat un spot de promovare a filmului. Surpriza a venit atunci când fanii au văzut-o pe Helen Mirren într-o ipostază inedită. Actrița în vârstă de 75 de ani a fost surprinsă la volanul unei mașini de super viteză.

Helen Mirren și-a făcut debutul în seria Fast & Furious în cel de-al optulea film, mai exact în ''The Fate of the Furious'', în 2017. Ea joacă rolul Magdalenei „Queenie” Shaw, mama lui Deckard Shaw, interpretat de către Jason Statham și a lui Owen Shaw, interpretat de către Luke Evans. Vedeta a primit și un rol secundar în ''Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'', unde a apărut într-o singură scenă. Actrița, pe care fanii nu au văzut-o de obicei în filme de acțiune în lunga sa carieră, a insistat cu tot dinadinsul să facă parte din distribuția Fast & Furious.

Diva de la Hollywood și-a exprimat direct interesul în fața lui Vin Diesel, fără să aibă vreo reținere. În cadrul unei petreceri, a stat de vorbă personal cu starul din Fast & Furious pentru a-l convinge că este demnă de un asemenea rol. O săptămână mai târziu, Vin Diesel i-a determinat pe regizori să includă o scenă care să introducă personajul lui Helen Mirren, fără ca aceasta să fie totuși implicată într-o scenă de acțiune.

Însă odată cu lansarea filmului 9 Fast & Furious, se pare că planurile se schimbă. Pe lângă faptul că fanii vor vedea la treabă staruri noi, cum ar fi Charlize Theron sau John Cena, Vin Diesel oferă câteva amănunte interesante despre ipostaza neașteptată în care va apărea Helen Mirren.

''Fără a oferi spoilere ... Știi ce, voi da un spoiler: Da, ea va ajunge să conducă ... Este de-a dreptul minunată. Ea ajunge să conducă și o face într-un mod elegant'', a dezvăluit actorul, potrivit screenrant.com.

Mirren a spus odată: ''Marea mea ambiție este ... să fiu un șofer nebun într-un film Fast and Furious'', conform aceleiași surse.

În mod curios, Mirren revine pentru Fast & Furious 9, în ciuda faptului că Statham, Evans și Kirby nu fac parte din distribuția anunțată până în acest moment. Dwayne Johnson, care a fost adeversarul lui Vin Diesel în ''The Fate of the Furious'', nu va mai reveni pentru Fast & Furious 9, dar un alt luptător plin de pachete de mușchi, John Cena, s-a alăturat producției.

Citește și: Pe regretatul Paul Walker îl știe o lume întreagă, însă nu mulți știu că actorul are o fiică superbă. Cum arată Meadow Walker

Recomandari