Antena Căutare

Record - Lungmetrajul „Joker”, cel mai bun debut pentru luna octombrie

Lungmetrajul „Joker”, regizat de Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix şi Robert De Niro în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, stabilind un record pentru un debut în luna octombrie.

Lungmetrajul „Joker”, regizat de Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix şi Robert De Niro în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, stabilind un record pentru un debut în luna octombrie.

În ciuda controversei iscate în jurul producţiei Warner Bros., filmul a generat încasări de 93,5 milioane de dolari în primul weekend pe marile ecrane nord-americane, potrivit boxofficemojo.com.

Recordul pentru debut în octombrie era deţinut de „Venom” (2018, Sony), cu 80 de milioane de dolari.

„Joker” a fost premiat cu cel mai important trofeu la Festivalul de la Veneţia de anul acesta - Leul de Aur. Lungmetrajul lui Todd Phillips este considerat unul dintre principalii competitori pentru nominalizările la Oscar 2020. Interpretarea lui Joaquin Phoenix a fost unanim lăudată de critici, însă filmul se află în mijlocul unei controverse: violenţa văzută cu empatie.

Arthur Fleck este un bărbat singuratic, abuzat, cu probleme mintale, care, pe măsură ce societatea continuă să îl respingă, adoptă un personaj ale cărui acţiuni devin violente.

Locul secund în top a fost ocupat de animaţia „Abominable”, care a coborât o poziţie, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 12 milioane de dolari.

Lungmetrajul „Downton Abbey” a coborât tot un loc, până pe trei, cu încasări de 8 milioane de dolari în al treilea weekend de la lansare.

„Hustlers”, cu Jennifer Lopez în rol principal, s-a clasat pe locul al patrulea, în coborâre o poziţie. În al patrulea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 6,3 milioane de dolari.

Filmul horror „It: Chapter Two”, cu James McAvoy, Jessica Chastain şi Bill Skarsgård în distribuţie, a ocupat poziţia a cincea în top, în coborâre un loc. În al cincilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 5,3 milioane de dolari.

Lungmetrajul SF „Ad Astra”, cu Brad Pitt, Liv Tyler, Tommy Lee Jones şi Donald Sutherland în distribuţie, a coborât şi el o poziţie în clasament, până pe locul al şaselea, cu încasări de 4,5 milioane de dolari în al treilea weekend de la debut.

Filmul biografic „Judy”, cu Renée Zellweger în rol principal, s-a menţinut pe poziţia a şaptea, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 4,4 milioane de dolari.

„Rambo: Last Blood”, al cincilea film din franciză, a coborât două locuri în clasament. În al treilea weekend de la debut, filmul cu Sylvester Stallone a generat încasări de 3,5 milioane de dolari.

Filmul indian de acţiune „War” a debutat pe locul al nouălea în box office-ul nord american, cu încasări de 1,58 milioane de dolari.

Locul al zecelea a fost ocupat de comedia „Good Boys”, în coborâre două poziţii. Filmul a generat încasări de 900.000 de dolari în al optulea weekend de la lansare.

Sursa : news.ro

Filmul "colectiv", regizat de Alexander Nanau, a fost desemnat cel mai bun documentar la Festivalul de Film de... Joker - Dieta lui Joaquin Phoenix: mai slab cu 23 KG pentru rolul din ”Joker”...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x