Căutare Live

Roger Moore filmeaza in Romania

Roger Moore, poate cel mai celebru interpret al agentului 007, a sosit in Romania, duminica seara, urmand sa interpreteze un rol in pelicula "Christmas at Castlebury Hall", care se filmeaza in aceasta perioada la Castelul Peles, Palatul Stirbei, Palatul Bragadiru si Studiourile MediaPro.

Actorul britanic a ajuns in Romania duminica seara tarziu, cu o cursa Londra - Bucuresti. El a venit in Romania impreuna cu sotia sa, Kristina Tholstrup, care il va insoti pe toata durata filmarilor.

Roger Moore va filma in Romania timp de sase zile, pentru lungmetrajul "Christmas at Castlebury Hall", o comedie romantica in regia lui Michael Damian.

Filmul prezinta povestea unei tinere care petrece Craciunul impreuna cu familia, intr-un castel din Europa, si se indragosteste de un print. Lungmetrajul, produs in Romania, ar urma sa apara pe marile ecrane in iarna acestui an.

Din distributia filmului mai fac parte Katie McGrath si Sam Heughan.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Hepta

Coridorul... Colin Firth, de la „rege” castigator de Oscar, la vampir intr-o noua adaptare a romanului "Dracula"...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri