Căutare Live

Ingeras pana la capat: Un fotomodel Victoria's Secret a lansat o colectie de haine cu mesaje religioase

Acum un an, Kylie Bisutti defila impreuna cu ceilalti Ingerasi pentru Victoria's Secret. Codul ei de vestimentatie? Cat mai glam si mai decoltat. Astazi, fotomodelul a lasat in urma acele zile si a hotarat sa devina cu adevarat un inger, in slujba lui Dumnezeu. Tanara a conceput o linie vestimentara cu mesaje crestine.

Bisutti a povestit in autobiografia sa, "I'm No Angel", momentul in care a realizat ca se vindea barbatilor in acele tinute deocheate. Asa ca a decis sa se intoarca in comunitate si sa faca eforturi pentru a-i apropia pe tineri de Dumnezeu. Iar daca tot are experienta in lumea modei, de ce sa nu inceapa de acolo?!

Fostul model a explicat ca "hainele inspirate de credinta in Dumnezeu au menirea de a raspandi mesajul Sau si de a-i face pe crestini sa se apropie unii de altii. De asta are nevoie omenirea acum". Intr-adevar, colectia de blugi skinny, camasi, blazere, tricouri si topuri nu abunda in printuri grafitti, ci mesaje din Biblie.

Pe un tricou scrie "Dumnezeu e puterea mea", pe altul "iubeste-ti dusmanii", iar pe o pereche de blugi roz "SALVAT". Directorul companiei spera ca aceste mesaje sa ajunga si la copii, "pentru care poate versetele o sa fie introducerea lor pentru Biblie".

foto: God Inspired Clothing, mrpopat.in

HAIOS! Un american a vrut sa stabileasca un nou record: cel mai inalt salt cu bicicleta... in lac (VIDEO)... Experienta castigata la "Splash! Vedete la apa" a convins-o pe Dj Wanda sa-si deschida o scoala de “inec”...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri