Cele mai trăsnite mesaje de bun venit, întâmplate la aeroport! Râzi cu lacrimi dacă vezi ce i-a dus mintea pe unii să facă!

 
+8 click pentru
galerie

Dacă ai zburat măcar o dată cu avionul, atunci cu siguranţă ţi s-a întâmplat să îţi doreşti să ai parte de o întâmpinare cum se cuvine. Doar că ce te faci dacă familia sau prietenii se ţin de şotii şi îţi pregătesc ceva cu adevărat...spectaculos?

Să ai parte de o întâmpinare frumoasă la aeroport se poate transforma într-o adevărată aventură greu de uitat dacă prietenii sau familia decid să îţi facă o farsă sau, pur şi simplu, să te întâmpine în cel mai savuros mod posibil!

Nişte prieteni au vrut să îşi amintească de revedere cu mult drag, aşa că şi-au luat costume tematice "Star Wars" ("Războiul stelelor"). Vă puteţi imagina surpriza celorlalţi din aeroport atunci când Darth Vader a fost întâmpinat de o mini armată?

Şi asta nu e tot! O femeie s-a întors dintr-o călătorie, ştiind că soţul şi copiii o vor aştepta la aeroport. Doar că nu s-a aşteptat la mesajul amuzant de pe cartoane: "Bun venit acasă, după închisoare, mama".

O mămică pusă pe şotii a găsit cel mai interesant mod de a-şi întâmpina soţul la aeroport, venit dintr-o misiune militară. Nu şi-a cunoscut bebeluşul vreodată, aşa că mesajul de pe cartonul piciului l-a dat gata: "Hey, tocmai te-am întâlnit, sună a nebunie dar numele meu e Harper şi eu sunt bebeluşul tău!" (tradus din limba engleză, unde mesajul era adaptat după melodia Call Me Maybe a artistei Carly Rae Jepsen).

Urmăreşte galeria foto de mai sus ca să vezi ce idei au mai avut alţii! Cu siguranţă o să te amuzi pe cinste!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe