Căutare Live

Imaginea VIRALĂ, care a făcut-o de râs. O tânără a vrut să se dea peste cap într-un loc de joacă și a rămas cu... rușinea la vedere!

Imaginea VIRALĂ, care a făcut-o de râs. O tânără a vrut să se dea peste cap într-un parc și a rămas cu

Nimeni nu te poate face de râs mai rău decât o poți face chiar tu. O dovedește o tânără temerară, trecută binișor de vârsta copilăriei, care a dorit să mai simtă fiorii locurilor de joacă și a uitat de propria-i vârstă.

Cu un curaj nebun, tânăra s-a rotit, ziua-n amiaza mare, pe una dintre barele aflate într-un părculeț și a rămas aproape dezbrăcată în fața amicelor, care nu s-au sfiit să o fotografieze și să posteze imaginea pe internet.

Bancul zilei. O doamnă bine coboară în grabă dintr-un Porsche și intră la un cabinet medical... Cum a trișat o tânără în poza de la logodnă! Toată planeta s-a amuzat de situație...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri