Căutare Live

TOP 10 cele mai bune glume despre Femeia cu Barbă, câștigătoarea Eurovision!

"Femeia cu barbă", așa cum a fost supranumită a stârnit controverse în toată Europa! Unii o contestă, alții o apreciează, însă un lucru rămâne incert: părinții ce le spun copiilor?

"Femeia cu barbă", așa cum a fost supranumită a stârnit controverse în toată Europa! Unii o contestă, alții o apreciează, însă un lucru rămâne incert: părinții ce le spun copiilor?

Colegii de la zutv.ro au realizat un top al celor mai bune glume după finala Eurovision 2014 de sâmbătă, a cărei câștigătoare a fost... Austria!

1.Cirque de L'Eurovision! După ce Femeia cu Barbă, Conchita Wurst a câștigat marele premiu la Eurovision, România se gândește să concureze anul viitor cu Circul Globus.

2.Dacă avea părul mai lung, câștigam cu Smiley la Eurovision.

3.Gheorghe Gheorghiu se gândește să își radă barba în semn de protest.

4.E clar, la Eurovision e fiecare pe barba lui.

5.Austria a câștigat Eurovisonul cu domnișoara Conchita Cârnat (Wurst), noi puteam să îl trimitem pe Salam.

6.Am aflat care e scopul Eurovision: Idealul lor în muzică e femeia cu mustață.

7.România e decisă să câștige anul viitor la Eurovision, o să îi trimitem pe Tarki&Naomi.

8.Eurovision își va schimba denumirea. Concursul de muzică se va numi Eurotravestion.

9.Criticii Eurovision au declarat că dacă anul acesta a câștigat Femeia cu Barbă e foarte probabil să câștige bărbatul cu trei sâni.

10.Pentru ediția următoare a Eurovision va fi sponsor Gillette pentru a evita orice surprize.

FOTO: Doamne, pe ce a pus mâna acest bărbat! Trebuie să vezi cum arată iubita lui!... FOTO! Mare e grădina Domnului! Trebuie să vezi ce și-a tatuat acest bărbat pe dinții din față...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri