Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

VIDEO! Eroul national Bula, povestit de doctorul Nicolae Bacalbasa

Anul acesta, de Sfanta Maria, deja celebrul medic Nicolae Bacalbasa a lasat pentru cateva ceasuri halatul alb si pacientii si a iesit pe faleza la o intalnire cu. cititorii sai. Motivul a fost unul intemeiat: si-a lansat astfel cel mai nou volum, Bula Povestit.

Cum l-au vazut pe medic, galatenii nu doar ca nu s-au lasat rugati de doua ori sa accepte intalnirea cu Bula in varianta Bacalbasa, dar au cerut si o sesiune de autografe. Este Bula inventat? Este el amuzant, viclean sau mai degraba. vital?

"Bula e mult prea complex. Nu poate fi caracterizat prin unul. doua, trei epitete. Bula este complex, adaptat si Bula este de fapt un tip care se refera numai la el insusi. Pot spune o situatie a lui Bula. El isi pierde fecioria cu o domnisoara care devine doamna acest moment de dragoste. Ea incepe sa planga si zice: Vai, cine ma mai ia acum pe mine?. La care Bula ii raspunde: Daca te duci si faci un dus nici o grija, te mai iau eu o data! Bula este pragmatic, utilitar si este sclavul unui sistem de referinta care il include numai pe Bula. Altii nu exista", a spus doctorul Nicolae Bacalbasa.

Recomandari