Live acumFilm: Trei barbati si un bebelus
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Andreea Bălan, pregătită să cucerească topurile muzicale din nou. Artista a lansat continuarea piesei “Uită-mă“

Andreea Bălan a lansat o continuare la piesa “Uită-mă“.

După succesul uriaş pe care l-a avut în topurile muzicale în anul 2015 cu piesa “Uită-mă“, Andreea Bălan revine cu o nouă colaborare tot alături de Cortes.

În prezent, “Uită-mă“are aproximativ 48 de milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa a devenit un adevărat hit, intrând în scurt timp de la lansare în topurile muzicale din România.

“Împreună cu Cortes am lansat “Suflete Pereche”, o piesă care spune mai departe poveştile noastre după “Uită-mă”. Am iubit, am suferit, am mers mai departe şi ne-am găsit alte iubiri.“Nu am fost suflete pereche” este despre adevăr şi puterea de a trece peste momentele dificile.Este despre noi doi, dar mai ales despre toţi cei care au iubit şi au reuşit să găsească fericirea în altă iubire“, a declarat Andreea Bălan pe reţelele de socializare.

Andreea Bălan, concurs pentru fani

Înainte de a lansa noua piesă, vedeta o organizat pe reţelele de socializare un concurs prin care artista oferă câştigătorului o întâlnire cu ea.

“În curând veți asculta #SufletePereche și am pregătit și un super concurs pentru voi!
Ghicește cu cine o să fie următoarea mea piesă, iar comentariile ce vor avea răspunsul corect vor intra în extragere la sorţi. Câștigătorul va avea ocazia sa se întâlnească cu mine și să luăm cina împreună, plus că vom face împreună un episod de vlog! Mult succes!“, a mai scris jurata “Te cunosc de undeva!“ pe reţelele sociale.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro