Căutare Live

VIDEO: Bijou, super sexy la Neatza! Uite ce tinuta "cuminte" a ales!

Am tot sperat ca Bijou sa repete "minunea" de la extragerea LOTO, insa artista si-a invatat lectia. A venit la Neatza imbracata cu un halat... lung. Noroc de melodia "Imma Show U” si de acel decolteu frumos!

A cantat, a dansat, a si mancat putin - dupa actul artistic - iar noi am avut ocazia sa incepem ziua de vineri cu zambetul pe buze. Cu Bijou la butoane si doua fete dragute pe post de asistente.

Ce-i drept, nu au fost extrageri la Loterie (sau momente de maxima intensitate), dar cate-un Ford Fiesta tot s-a mai dat.

Apropo... stiati ca Bijou a cantat, in tinerete, in corul bisericii?

LANSARE | Cel mai recent single al lui Matteo, “Amandoi”, are videoclip... VIDEO: Horia Brenciu, “Rocky de Carpati”, a cantat LIVE la “Neatza”!...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri