El este TATĂL POKEMONILOR! Cine este americanul din spatele jocului- fenomen Pokemon Go?! Are o poveste de viață demnă de film!

 
+2 click pentru
galerie

Toți am început să căutăm pokemoni, să devenim adevărați vânători, doar oare cine i-a creat? Ei bine, cel care a creat celebra aplicație este și inventatorul celebrei Google Earth, harta la care apelează toată planeta în acest moment. 

Americanul John Hanke  are 49 de ani, a abasolvit Universităţii din Texas, după care a lucrat pentru Guvernul Statelor Unite la departamentul de afaceri externe în Myanmar şi Indonezia. Acum 20 de ani, a absolvit și Şcoala de Business Haas de la Universitatea din California.

Era pasionat de mic de jocuri interactive

În vara lui 2016, antreprenorul american, pasionat de mic copil de jocuri, a creat aplicația Pokemon Go, jocul care a ajuns să scoată milioane de oameni din casă pentru a găsi „pokemoni”. Jocul pentru dispozitive mobile Pokemon Go a generat câteva busculade periculoase în mai multe oraşe americane, precum New York şi Washington, informează rtl.be, citat de News.ro. Din cauza folosirii neadecvate a jocului au loc accidente aproape zilnic,

Pokemon Go, aplicaţia lansată de compania americană Niantic, nu a fost gândită peste noapte, deşi se bucură de un succes fulminant în toată lumea.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI