Antena Căutare

EstellaBlue, producătorul de încălțăminte și articole de marochinarie făcute pe comandă a deschis primul magazin în București

Anul acesta, EstellaBlue a deschis oficial primul magazin din Bucuresti, în Zona Dorobanți, pe strada Hatmanul Arbore 3-7.

Anul acesta, EstellaBlue a deschis oficial primul magazin din Bucuresti, în Zona Dorobanți, pe strada Hatmanul Arbore 3-7.

Desgnerul român Ana Pârvan, numele din spatele brandului EstellaBlue este cea care creează produsele EstellaBlue.

În atelierul propriu din București iau naștere zilnic produse de marochinărie (genți, accesorii din piele) și pantofi, toate realizate pe comandă.

Produsele se pot comanda din magazin sau pe online, direct de pe site - www.estellablue.ro sau prin intermediul rețelelor sociale (Facebook, Instagram).

Măsurătorile se iau în magazin pentru fiecare clientă în parte pentru a fi siguri ca produsul final se va potrivi perfect. Ceea ce face brandul EstellaBlue diferit față de majoritatea este faptul că încurajează creativitatea și își îndeamnă clientele sa fie creative și să vină cu idei în alegerea și personalizarea produsului.

“Vă recomandăm cu încredere produsele EstellaBlue realizate pe comandă conform dorințelor și specificațiilor dumneavoastră. Cu o experiență de peste 15 ani în acest domeniu, artizanii noștri realizează fiecare produs la cele mai înalte standarde, folosind materiale de cea mai bună calitate (piele importată din Italia), pentru a conferi un plus de confort, eleganță și durabilitate. Vă așteptăm să alegem împreună modelul și materialele pentru următoarea pereche de pantofi".

Cum alegi cea mai bună plasă de protecție pentru un teren de tenis... S-au aprins luminițele de Crăciun! Cum arată Bucureștiul, iluminat cu nouă milioane de beculeţe de Sărbători...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x