Căutare Live

EstellaBlue, producătorul de încălțăminte și articole de marochinarie făcute pe comandă a deschis primul magazin în București

Anul acesta, EstellaBlue a deschis oficial primul magazin din Bucuresti, în Zona Dorobanți, pe strada Hatmanul Arbore 3-7.

Anul acesta, EstellaBlue a deschis oficial primul magazin din Bucuresti, în Zona Dorobanți, pe strada Hatmanul Arbore 3-7.

Desgnerul român Ana Pârvan, numele din spatele brandului EstellaBlue este cea care creează produsele EstellaBlue.

În atelierul propriu din București iau naștere zilnic produse de marochinărie (genți, accesorii din piele) și pantofi, toate realizate pe comandă.

Produsele se pot comanda din magazin sau pe online, direct de pe site - www.estellablue.ro sau prin intermediul rețelelor sociale (Facebook, Instagram).

Măsurătorile se iau în magazin pentru fiecare clientă în parte pentru a fi siguri ca produsul final se va potrivi perfect. Ceea ce face brandul EstellaBlue diferit față de majoritatea este faptul că încurajează creativitatea și își îndeamnă clientele sa fie creative și să vină cu idei în alegerea și personalizarea produsului.

“Vă recomandăm cu încredere produsele EstellaBlue realizate pe comandă conform dorințelor și specificațiilor dumneavoastră. Cu o experiență de peste 15 ani în acest domeniu, artizanii noștri realizează fiecare produs la cele mai înalte standarde, folosind materiale de cea mai bună calitate (piele importată din Italia), pentru a conferi un plus de confort, eleganță și durabilitate. Vă așteptăm să alegem împreună modelul și materialele pentru următoarea pereche de pantofi".

Cum alegi cea mai bună plasă de protecție pentru un teren de tenis... S-au aprins luminițele de Crăciun! Cum arată Bucureștiul, iluminat cu nouă milioane de beculeţe de Sărbători...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x