Ingrediente
- 3 buc creveti
- 2 buc scoici
- 3 rosii cherry
- 1 catel usturoi
- o jumatate de morcov
- o jumatate de dovlecel
- o jumatate de ardei gras rosu
- busuioc
Mod de preparare
Giovanni Piselli a primit PassCardul in Proba de Foc a episodului III al Top Chef. Preparatul sau l-a impresionat atat de mult pe Chef Hadad, incat acesta l-a imbratisat si l-a felicitat.
Mai intai, ne ocupam de creveti. Se curata si se pun in folie. Apoi, se aplaneaza, prin lovituri usoare cu un ciocan neted de bucatarie, pana devin subtiri, gata pentru a fi umpluti.
Pentru umplutura :
Legumele se taie julien, se trag in tigaie cu ulei de masline si usturoi.
Pentru sos:
Se aromatizeaza uleiul de masline cu usturoi, dupa care se adauga scoicile,rosiile cherry si busuiocul.
Se condimenteaza cu sare, piper si arome.
Se formeaza sfera de creveti in mijlocul careia se afla legumele, se trage in folie, se pune in apa si se lasa la fiert 8 minute.
Asta e tot. Preparatul este gata.
Pofta buna!