Antena Căutare

Perla din creveti, umpluta cu legume de sezon si busuioc, cu sos din fructe de mare

Giovanni Piselli a primit PassCardul in Proba de Foc a episodului III al Top Chef. Preparatul sau l-a impresionat atat de mult pe Chef Hadad, incat acesta l-a imbratisat si l-a felicitat.

Perla din creveti, umpluta cu legume de sezon si busuioc, cu sos din fructe de mare
Reteta lui Giovanni Piselli a fost demna de passcardul juratilor.

Ingrediente

  • 3 buc creveti
  • 2 buc scoici
  • 3 rosii cherry
  • 1 catel usturoi
  • o jumatate de morcov
  • o jumatate de dovlecel
  • o jumatate de ardei gras rosu
  • busuioc

Mod de preparare

Giovanni Piselli a primit PassCardul in Proba de Foc a episodului III al Top Chef. Preparatul sau l-a impresionat atat de mult pe Chef Hadad, incat acesta l-a imbratisat si l-a felicitat.

Mai intai, ne ocupam de creveti. Se curata si se pun in folie. Apoi, se aplaneaza, prin lovituri usoare cu un ciocan neted de bucatarie, pana devin subtiri, gata pentru a fi umpluti.

Pentru umplutura :

Legumele se taie julien, se trag in tigaie cu ulei de masline si usturoi.

Pentru sos:

Se aromatizeaza uleiul de masline cu usturoi, dupa care se adauga scoicile,rosiile cherry si busuiocul.

Se condimenteaza cu sare, piper si arome.

Se formeaza sfera de creveti in mijlocul careia se afla legumele, se trage in folie, se pune in apa si se lasa la fiert 8 minute.

Asta e tot. Preparatul este gata.

Pofta buna!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Video Alexandru Iacob a primit cutitul Top Chef Alexandru Iacob a primit cutitul Top Chef Luni, 20.01.2014, 22:56
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07

Liliana Petraru, fosta concurentă Top Chef, s-a căsătorit ca în povești

Orice femeie visează la un moment dat în viață să aibă o rochie de prințesă la nuntă și să fie tratată ca atare. Chef Liliana nu face excepție, ba chiar poate spune că și-a împlinit acest vis

Joi, 22.05.2014, 08:11
Ouăle se ţin în frigider? De ce?

Ouăle se ţin în frigider? De ce?

Cum păstrezi ouăle până le consumi? În frigider? Şi nici nu vrei să le depozitezi altfel? Da, ouăle se păstrează în frigider mai mult în America. În Europa, ele se ţin la temperatura camerei.

Vineri, 11.04.2014, 12:52
Alexandru Iacob, câştigător „Top Chef”, mentor la „Junior Chef” şi jurat la Cupa Agenţiilor la Gătit

Alexandru Iacob, câştigător „Top Chef”, mentor la „Junior Chef” şi jurat la Cupa Agenţiilor la Gătit

A gătit la cele mai luxoase restaurante din Berlin şi Spania, a absolvit cea mai bună şcoală gastronomică din lume, Basque Culinary Center, a câştigat „Top Chef” şi a acceptat provocarea, alături de Marius Florea Vizante, de a-i învăţa pe prichindei tainele bucătăriei la „Junior Chef”, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1

Vineri, 11.04.2014, 12:35
Vrei să renunți la carne pe perioada postului? Iată alimentele cu care o poți înlocui

Vrei să renunți la carne pe perioada postului? Iată alimentele cu care o poți înlocui

Carnea reprezintă un aliment important, dar mulţi oameni preferă s-o excludă din meniul lor zilnic

Vineri, 11.04.2014, 11:53
x